Tribuna
Suporterii Gazului ies în stradă. ”Echipa noastră ar putea pierde mai mulți jucători! Este o umilință pentru medieșeni”
b.o.n.
894 vizualizari
Suporterii Gazului ies în stradă. ”Echipa noastră ar putea pierde mai mulți jucători! Este o umilință pentru medieșeni”

 

Situația financiară la Gaz Metan devine tot mai critică de la o zi la alta. Neplătiți de cinci luni, mai mulți jucători au părăsit echipa în această iarnă, aceștia putând fi urmați și de alții.

Promisiunile făcute de directorul general al Romgaz, unul dintre sponsorii clubului, în luna decembrie, au rămas fără acoperire, doar Primăria sărind în ajutor, fiind achitat un salariu între Crăciun și Anul Nou.

În aceste condiții, suporterii Gazului Metan au anunțat că vor protesta  din nou în stradă, în speranța că lucrurile se vor mișca în sensul bun. Anunțul a fost făcut de aceștia pe pagina de Facebook Suporteri Gaz Metan Mediaș.

Suporterii vor ieși în stradă pentru salvarea clubului Gaz Metan

Până în acest moment nimeni nu a venit în fața echipei cu o promisiune că lucrurile se vor regla în perioada imediat următoare.

După întâlnirea de la Romgaz cu directorul general, suporterii și jucătorii au crezut că totul va fi bine, însă după 3 săptămâni scurse de la acel eveniment, clubul Gaz Metan nu a încasat niciun ban de la sponsorul oficial, iar pasul spre colaps este și mai mare, echipa noastră ar putea pierde mai mulți jucători în zilele viitoare, iar meciurile din play-out le-ar putea disputa cu mai mulți jucători în teren de la U19.

Privind această situație dezastruoasă a clubului de fotbal ce reprezintă cu succes județul Sibiu de mulți ani încoace, noi, suporterii, vom organiza zilele acestea un protest în fața clădirii Romgaz.

Dorim să atragem un semnal de alarmă celor ce au putere de decizie, și să înțeleagă că această echipă este a orașului Mediaș și nu a unor persoane care din cauza unor orgolii, are de suferit un oraș întreg.

Este o umilință pentru locuitorul orașului Mediaș, care a pierdut în ultimi ani fabrici, cinematografe, echipă profesionistă de baschet, iar acum să piardă și echipa de fotbal.

Ce ne mai rămâne dacă pierdem și echipa de fotbal?”, este mesajul suporterilor postat pe rețeaua de socializare.

După 21 de etape scurse din actualul sezon, Gaz Metan ocupă locul 12 în clasamentul Ligii 1, iar duminică, 23 ianuarie, la reluarea campionatului, joacă la Arad, cu UTA, de la ora 17:00.

 

 

 

comentarii
1 comentarii

Asa se intampla cand la club aduci conducatori din afara orasului.Distrug tot isi iau banii si pleaca.Aveti in Medias oameni capabili care sa conduca clubul si voi numiti numai mitici. Vreti exemple : Parvulescu, Biro, Pustai,etc.
Vivi Dragan
19.01.2022 06:06
Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA