Tribuna
„Cupa Sibinensis” la pescuit
Studenţii Sibienii au prins cel mai mult peşte
Dumitru CHISELIŢĂ
1001 vizualizari

Echipa „Fir întins” a Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu, a ocupat primul loc, cu 7,6 kg, de peşte prins, la prima ediţie a concursului „Cupa Sibiniensis” la pescuit. Au fost urmaţi de colegii lor, de la „Fir întins 2”, cu 4,2 kg, locul III fiind ocupat de clujenii de la „El Greco” cu 3,9 kg. Au mai fost acordate premii pentru cea mai mare captură, câştigat de Vasile Şioteanu, de la „Fir întins” şi un simbolic „cârlig ruginit”, lui Corneliu Tătaru, de la „Elegance” Iaşi.
„Cupa Sibiniensis”, organizată de CCS Sibiu, s-a desfăşurat în perioada 17 – 19 iulie, pe Lacul Nr. 5 de la Tocile şi a reunit şase echipe cu un total de 12 concurenţi aparţinând caselor de cultură studenţeşti din ţară: CCS Sibiu („Fir întins”, „Fir întins 2” şi „Dihorii de noapte”), CCS Iaşi („Elegance”), CCS Braşov („Cocoşul de munte”), şi Cluj – Napoca („El Greco”).
Directorul-coordonator al Casei de Cultură Studenţeşti Sibiu, Cornel-Alin Macarie, consideră această primă ediţie a lui „Sibiniensis” un real succes şi a anunţat că „suntem hotărâţi ca pe viitor să-l organizăm anual, devenind astfel o tradiţie pentru studenţii sibieni şi nu numai”. Totodată, a ţinut să mulţumească sponsorilor ediţiei din acest an, respectiv Concefa, magazinul Lyo li lui Vasile Dron, proprietarul lacurilor Tocile.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia