Tribuna
Stefan Visic la ”Talks with Red Riders”: ”Grupul contează foarte mult, iar la Șelimbăr grupul, cu antrenorii, conducerea și jucătorii e perfect”
Ovidiu BOICA
732 vizualizari
Stefan Visic la ”Talks with Red Riders”: ”Grupul contează foarte mult, iar la Șelimbăr grupul, cu antrenorii, conducerea și jucătorii e perfect”

 

Reîntors la CSC Șelimbăr, echipă căreia i-a aparținut și în sezonul 2022/2023, dar în tricoul căreia nu a apucat să debuteze, vârful de atac Stefan Visic a declarat la ”Talks with Red Fighetrs”, pentru contul oficial de Facebook al clubului, că nu a avut probleme de adaptare deoarece îi cunoaște pe majoritatea jucătorilor din lot.

”Mă simt foarte bine aici (n.a. la CSC Șelimbăr), știu deja grupul, pe aproape 80 la sută din băieți. A rămas același grup foarte bun, cum se vede și în clasament, echipa e pe primul loc. Contează foarte mult și grupul, iar grupul acesta, la Șelimbăr, cu toții - cu conducere, antrenori și jucători - e perfect”, a spus Visic într-o română destul de bună. Explică: ”Sunt de 3 ani în România și m-am căsătorit cu o româncă. De aceea am progresat foarte mult să vorbesc”

Visic a sosit în România la Someșul Dej, în februarie 2021 li s-a căsătorit cu o româncă, tot sportivă, handbalista Bianca Andreea Visic-Lupașcu de la CSM Poli Iași.

”Soția mea face și ea sport de perormanță, face handbal, momentan joacă la CSM Iași. Chiar dacă stăm la distanță, încercăm să fie totul bine între noi și chiar să vorbim cât mai mult. Și chiar vorbesc foarte mult cu ea. Suntem o familie și familia e cea mai importantă”, a adăugat atacantul.

Stefan Visic a dezvăluit, la ”Talks with Red Riders”, că și-a început cariera pe alt post, dar în momentul în care a venit în România, antrenorul Someșului l-a reprofilat: ”Până la 20 de ani am jucat pe altă poziție și chiar când am venit în România un antrenor mi-a zis că parcă mă vede mai bine pe postul de atacant central. Și de atunci am primit șanse și am dat niște goluri, mi-a plăcut și de atunci am jucat atacant central”.

Visic a mai spus că îi datorează cariera tatălui său, fost fotbalist, care l-a luat prima dată la stadion pe când avea numai 7 ani.

”Când eram mic, în orașul meu era o echipă, FK Banatsko, erau în liga a doua dacă nu mă înșel. Am fost cu tata pe stadion la un meci de-al acesteia pe când aveam 7-8 ani. Era foarte frumoasă atmosfera, fanii... Din momentul ăsta mi-a plăcut foarte mult fotbalul și de la 10 ani am început să mă antrenez. Tatăl meu a fost fotbalist și el m-a încadrat să ajung fotbalist”, a mai spus Visic.

Altfel, Stefan Visic consideră că unui jucător, în România îi este mult mai ușor decât în șara sa natală, Serbia, să ajungă la o echipă din prima divizie.

În Serbia, în afară de Steaua Roșie și Partizan... România are mai multe echipe cu tradiție, mai multe echipe cu fani, cu stadioane, cu infrastructură, cum se zice. În România, mult mai natural poți să ajungi la liga întâi decât în Serbia”, a completat atacantul care o are drept echipă preferată din fotbalul mare pe Bayern Munchen.

Stefan Visic a vorbit și despre diferențele culinare dintre Serbia și România, declarându-se un fan al sarmalelor: ”Mâncarea e asemănătoare, mai ales sarmalele, dar noi facem sarmale puțin diferit, sunt mult mai mari, așa cam cât un pumn, să zicem. În rest, avem cam același aspect de mâncare. Numai că, în România, vă place să fie mai condimentată, mai tare”.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA