Tribuna
Fabrica Sevis
Stadionul ”Municipal” renaște de la o zi la alta... Cât de mult au avansat lucrările!
b.o.n.
5500 vizualizari
Stadionul ”Municipal” renaște de la o zi la alta... Cât de mult au avansat lucrările!

 

Amărăciunea retrogradării înLiga 2 a echipei FC Hermannstadt este un pic dată uitării când vezi cu cât spor se lucrează zi de zi la ”Municipal”, iar progresele se văd cu ochiul liber de la o zi la alta... Practic, în paralel se lucrează la toate cele patru tribune ale arenei din Parcul Sub Arini. După ce noua tribună oficială, cea dinspre Sala ”Transilvania”, a fost pusă în picioare, la fel și peluza dinspre parc, mai nou au început lucrările și la cealaltă peluză și chiar la tribuna a doua.

Pe lângă imaginile care nu pot decât să ne bucure, sperând că stadionul va fi redat fotbalului chiar mai devreme decât termenul limită, modul în care avansează lucrările la ”Municipal” nu pot fi decât un dopping moral pentru jucătorii lui Hermannstadt în încercarea de a reveni pe prima scenă, încă de la finalul sezonului care debutează sâmbătă, 31 iulie.

 

Sursa foto: Valentin Macrea și Horia Bartoș/Fortza Hermannstadt






comentarii
2 comentarii

ce amaraciunea retrogradarii...sunt doar 16 echipe in prima liga, nu pot fi tot aceleasi , tot timpul. mai ales ca FCH nu era vreo echipa cu pretentii la cupele europene. deci era din categoria celor care se bat sa scape de tetrogradare. Si un motiv pt care era clar ca nu avea sanse prea mari era chestia ca nu pot juca acasa. Acum avem pretentia sa se bata pt revenire, dar as intelege daca nu reusesc in sezonul asta, in care iar joaca o parte din meciurile de acasa in deplasare.
26.07.2021 23:19
pai adevarata amaraciune nu e data de faptul ca impiedicatii aia sunt paraleli cu fotbalul ci de faptul ca banul public e cheltuit pe niste proiecte absolut inutile vezi proiectul stadionului...
mijaly
31.07.2021 07:44
Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia