Continental
Tribuna
Cage Encouter #2
"Spartanul" Bunea și Andrei Vasinca luptă în "cuşcă" la Chişinău
Ovidiu BOICA
1794 vizualizari
Cei doi sportivi de la Kudokai Atlassib se regăsesc pe fight-card-ul celei mai importante gale de arte marţiale mixte din Republica Moldova.
Andrei Vasinca şi Izidor "Spartanul" Bunea vor lupta în "cuşcă", mâine seară, al Chişinău, în cadrul celui mai mare eveniment de arte marţiale mixte (MMA) din Republica Moldova. Cage Encouter #2 include în fight-card luptători din Rusia, Franţa, Belarus, Ucraina, Polonia, România, Azerbaidjan şi, bineînţeles, ţara gazdă.  Competiția este una de cel mai înalt nivel, având în vedere numele grele de pe afiş şi faptul că are cel mai permisiv regulament, loviturile cu cotul şi cu genunchiul în oricare parte a corpului, în afară de coloană vertebrală, fiind acceptate atât la sol cât, și în picioare.
În main-eventul galei, "Spartanul" Bunea îl va întâlni pe Ion Cutelabă, un luptător din Republica Moldova, foarte puternic. Cutelabă a susţinut până acum 14 meciuri de MMA, câştigându-le pe toate. Moldoveanul este  renumit pentru forța loviturilor de braț, forță care l-a ajutat să se impună în marea majoritate a meciurilor încă din prima rundă. Bunea şi Cutelabă vor lupta în limitele categoriei 93 kg.
"Va fi un meci greu pentru Cutelabă, deoarece nu am de gând să urc în "octogon" pentru a pierde", a declarat Bunea, înaintea plecării la Chişinău.
Andrei Vasinca, la 77 kg, îl va întâlni în "cuşcă" pe Kotya Krystian, tot din Republica Moldova, un campion naţional la sambo şi lupte libere.
"Deși am un adversar mult mai experimentat, după acest meci Kotya își va da seama că sărbătorile lui vor fi...  în tratament de leacuri băbești", a declarat Vasinca.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia