Tribuna
Soţia lui Arturo Gatti a fost arestată
Soţia lui Arturo Gatti a fost arestată

Autorităţile din Brazilia au decis să o aresteze pe soţia fostului campion mondial de box Arturo Gatti, în vârstă de 37 de ani, care a fost găsit mort la finalul săptămânii trecute, la Porto de Galinhas, o localitate turistică din această ţară, informează AFP. Justiţia trebuie să stabilească responsabilitatea pe care o are Amanda Rodrigues, în vârstă de 23 de ani, în moartea lui Gatti, care aparent a fost strangulat cu o curea a unei genţi, în timp ce dormea într-o cameră închiriată în Porto de Galinhas.
Fostul pugilist Arturo Gatti a fost găsit, duminică, mort într-o cameră de hotel din Brazilia, unde se afla de vineri alături de soţia sa, Amanda, şi de fiul lor de un an. Poliţia nu a stabilit cu exactitate modul în care Gatti, în vârstă de 37 de ani, a murit, dar, conform presei internaţionale, în jurul pugilistului era sânge, însă nu au fost descoperit urme de înjunghiere sau de împuşcături.
Potrivit cotidianului New York Daily News, care citează surse din poliţia braziliană, Amanda Carine Barbosa Rodrigues, fostă stripteuză, a fost acuzată că l-a asfixiat pe fostul campion mondial. Amanda a părut să nu aibă nicio reacţie când a fost escortată la o secţie de poliţie din localitatela Recife.
"Ea este singurul suspect", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale, citate de cotidianul american.
Sursa citată notează că autorităţile locale au decis să o reţină pe Amanda din cauza incoerenţelor declaraţiilor sale, atunci când a fost pentru prima dată interogată în legătură cu moartea soţului său. Poliţia a catalogat cele povestite de Amanda Rodrigues ca "inconsistente şi incoerente". Rodrigues nu a putut explica cum de a petrecut aproape 10 oră în cameră fără să observe că Gatti era mort, informează autorităţile braziliei, citate de publicaţia americană.
Gatti, născut în Italia, dar stabilit la Montreal, era cunoscut drept unul dintre cei mai mari pugilişti din lume şi avea porecla "Thunder". El s-a retras din activitate în 2007.
Arturo Gatti a fost adversarul lui Leonard Doroftei în 2004, când l-a învins prin KO pe român în repriza a doua, într-un meci contând pentru centura de campion mondial al categoriei superuşoare, versiunea WBC. După acest meci, Doroftei s-a retras din activitate.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA