Tribuna
”Sibiu Streetball” se mută în parcarea Sălii ”Transilvania”
”Sibiu Streetball” se mută în parcarea Sălii ”Transilvania”
”Sibiu Streetball”, cea mai mare competiție de baschet 3x3 din Transilvania, va avea loc în zilele de 29 și 30 septembrie și va fi organziat pentru prima dată în parcarea ”Transilvaniei”. Organizatorii au dat startul înscrierilor. Peste 40 de echipe din țară și din străinătate sunt așteptate la ediția din acest an.

 

Ediția din acest an a ”Sibiu Streetball”, un eveniment FIBA Endorsed, organizat după standardele și regulamentul Federației Internaționale de Baschet, se va desfășura la finalul acestei luni. După ce, ani la rând, competiția a avut loc pe un teren special amenajat în Parcarea Teatrului, acum se mută în parcarea din imediata vecinătate a Sălii ”Transilvania”.

  • ”Începând din acest an, Sibiu Streetball se mută în parcarea Sălii ”Transilvania”, care pe viitor se va transforma într-o arenă dedicată baschetului 3x3. Ca în fiecare an, evenimentul își propune să atragă echipe de jucători profesioniști sau amatori, din țară sau din străinătate, la Sibiu. Obiectivul nostru principal este de a dezvolta comunitatea de baschet 3x3, de aceea organizăm și alte evenimente, cum a fost cel din vară, Sibiu Open 3x3, care a fost o competiție de promovare a baschetului 3x3. Acum revenim cu o nouă ediție a tradiționalului eveniment Sibiu Streetball, la care așteptăm cât mai multe echipe participante”, au declarat organizatorii evenimentului.

”Sibiu Streetball” se va desfășura concomitent pe două suprafețe de joc. Organizatorii vor monta două suprafețe sintetice modulare, certificate FIBA, iar pentru confortul spectatorilor vor aduce și o tribună cu o capacitate de 400 de locuri.
Pasionații de streetball din țară și străinătate, amatori sau profesioniști, sunt așteptați să se înscrie la noua ediție a turneului. Înscrierile au început deja și se fac exclusiv online, la 8 categorii: +35, Open Fem, Open Masc, U18 Fem, U10, U13, U15, U18.
Echipele care doresc să joace între 29-30 septembrie la Sibiu se pot înscrie pe site-ul FIBA (https://play.fiba3x3.com/events/9c5b2add-94bd-41e3-a47b-0b0dd718bcb6/categories) sau pe site-ul organizatorilor (https://www.ecosportteam.ro/evenimente/sibiu-streetball/inscriere).
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia