Continental
Tribuna
Sibiu Open: Sibianul Victor Cornea joacă pentru un loc în semifinale, la dublu, de la ora 17:00. Tombolă pentru spectatori!
Ovidiu BOICA
1856 vizualizari
Sibiu Open: Sibianul Victor Cornea joacă pentru un loc în semifinale, la dublu, de la ora 17:00. Tombolă pentru spectatori!

Perechea Victor Cornea/Alexandru Jecan joacă, de la ora 17:00, în sferturile de finală ale probei de dublu, cu cuplul Sadio Doumbia/Fabien Reboul. Oficialii singurului turneu ATP Challenger din România, Sibiu Open, se așteaptă ca cei doi români să fie încurajați din tribunele Arenei Centrale a Tenis Club Pamira de mulți suporteri și au anunțat că vor organiza o tombolă cu premii pentru aceștia.
”Pamira Tennis Sibiu organizează o tombolă pentru toți spectatorii prezenți la sfertul de finală dintre echipele Victor Cornea / Alex Jecan și Sadio Doumbia / Fabien Reboul. Meciul are loc joi, 19 septembrie 2019, ora 17:00, pe terenul central al clubului Pamira. Premiile, o rachetă de tenis, un voucher de 100 de lei la Versailles Weddings & Events Sibiu precum și numeroase premii în bilete la semifinalele și marea finală a turneului Sibiu Open, vor fi acordate spectatorilor prin tragere la sorți”, anunță pe contul de Facebook al turneului organizatorii Sibiu Open.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia