Tribuna
Apa Canal
Sibienii Sebastian Barbu și Bogdan Iancu revin pe primul loc în clasamentul general al Campionatului Național. ”A fost un raliu dur și intens până pe ultima probă!”
Sibienii Sebastian Barbu și Bogdan Iancu revin pe primul loc în clasamentul general al Campionatului Național. ”A fost un raliu dur și intens până pe ultima probă!”
Cu punctele obținute în Raliul Moldovei, etapa a IV-a din Campionatul Național de Raliuri ”Betano”, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au trecut pe prima poziție în clasamentul general. Lupta pentru titlu continuă în ultimele trei etape, la Iași (macadam), Cluj (asfalt) și Brașov (macadam).

 

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu și-au atins obiectivul stabilit pentru Raliul Moldovei, etapa a VI-a din Campionatul Național de Raliuri ”Betano”. În raliul desfășurat la Bacău, după cele 13 probe speciale pe macadam, cei doi sibieni au terminat pe locul secund.

Cu două victorii, două clasări pe podium și un loc patru în acest sezon, Sebastian Barbuși Bogdan Iancu au adunat 187,6 puncte și ocupă prima poziție în clasamentul general, cu trei etape rămase de disputat în acest sezon, conform unui comunicat d epresă al echipajului sibian.

După numeroasele pene făcute în Raliul Sibiului, echipajul sibian a avut o abordare mai prudentă în Raliul Moldovei și nu și-a asumat riscuri inutile.

“După recunoașteri, ținând cont de cât de dur a fost traseul, am decis să nu riscăm nimic și să încercăm să adunăm cât mai multe puncte posibil. A fost un raliu dur și intens până pe ultima probă, dar cu punctele de aici am trecut pe prima poziție la general, așa că obiectivul nostru a fost atins”, a spus Sebastian Barbu.

Cu trei etape înaintea finalului de sezon diferența între primii trei din clasamentul general este de doar 23,6 puncte, iar între primii doi de doar 1,4 puncte.

“Cu cât se apropie finalul de sezon, cu atât mai dificilă devine lupta pentru titlu, dar în același timp și mai frumoasă. Suntem pregătiți să dăm totul în următoarele raliuri și le mulțumesc tuturor partenerilor noștri pentru susținere”, a mai adăugat Sebastian Barbu.

Raliul Iașului, etapa a șaptea din Campionatul Național de Raliuri ”Betano”, se va desfășura în perioada 23 septembrie, etapa pe macadam având un coeficient de 1,2.

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2022 de partenerii ARC Staking Solutions, Gorgandin,EGLO Romania, Yiippi Mango Energy Drink, Foerch Romania, Mindsoft, Geometrica Architects, P1, Naceleup.ro, AutoSole 2.0 SRL și FcCompetition.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA