FITS 2024
Tribuna
Sibienii Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, lideri în Campionatul Național după victoria din Raliul Bucovinei ”Am demonstrat! că putem fi rapizi în orice fel de condiții”
Sibienii Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, lideri în Campionatul Național după victoria din Raliul Bucovinei ”Am demonstrat! că putem fi rapizi în orice fel de condiții”
© Mihnea Tatu
Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, copilotul său, au început parteneriatul cu ARC Staking Solutions cu o victorie în Raliul Bucovinei, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri ”Betano”. După al doilea succes conescutiv din 2022, Sebastian Barbu a trecut și pe prima poziție în clasamentul general din competiția națională.

 

După locul secund în Raliul Harghitei și victoria din Raliul Argeșului, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au încheiat un parteneriat cu ARC Staking Solutions pentru tot sezonul 2022, iar această colaborare a început cu victoria în Raliul Bucovinei, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri ”Betano”. Pentru echipajul sibian aceasta a fost a doua victorie în Bucovina, după ce au triumfat aici și în 2021, conform unui comunicat de presă al echipajului.

Vineri, în prima zi a raliului, au fost programate 3 probe speciale pe Transrarău și o ”superspecială” în centrul orașului Câmpulung Moldovenesc, primele două speciale desfășurându-se pe ploaie. Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au câștigat prima probă și au terminat următoarele două de pe Transrarău cu al doilea timp. Cu o clasare în top trei și pe ”superspeciala” din oraș, echipajul sibian a încheiat prima zi din Raliul Bucovinei pe locul secund, la 11,7 secunde în spatele liderului.

“Nu a fost ușor să gestionăm prima zi pentru că ploaia ne-a schimbat complet strategia. Am demonstrat însă că putem fi rapizi în orice fel de condiții și suntem aici să ne luptăm pentru un loc pe podium”, a spus Sebastian Barbu, la finalul primei zile din Raliul Bucovinei.

.
© Mihnea Tatu

Sâmbătă, în ziua a doua, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au continuat lupta cu campionii de anul trecut, Simone Tempestini și Sergiu Itu. Echipajul sibian a pierdut câteva secunde pe primele trei probe ale zilei, dar a recuperat pe speciala a opta. Profitând și de abandonul tehnic al liderilor, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au câștigat restul de probe speciale ale raliului, inclusiv ultima specială, asigurându-și astfel și punctele suplimentare din Power Stage.

“A fost o luptă intensă pe fiecare probă și sunt foarte fericit că am reușit să câștigăm aici. Am schimbat puțin strategia după prima zi și lucrurile au funcționat perfect. Am avut un ritm bun pe fiecare probă și asta este cel mai important. Am câștigat maximum de puncte în Bucovina și acum trebuie să ne pregătim pentru Raliul Sibiului. Abia aștept să înceapă macadamul și sper să continuăm sezonul la fel ca până acum. Le mulțumesc tuturor partenerilor noștri și este o onoare să-i reprezint”,a spus Sebastian Barbu, după victoria din Raliul Bucovinei.

După victoria din Raliul Bucovinei, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri Betano, Sebastian Barbu este lider în clasamentul general cu un total de 128,8 puncte, fiind urmat de Andrei Gîrtofan cu 126,4 puncte. Raliul Sibiului, cursa de casă pentru echipajul sibian, se va desfășura în perioada 15-16 iulie.

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2022 de partenerii: ARC Staking Solutions, Gorgandin, EGLO Romania, Yiippi Mango Energy Drink, Foerch Romania, Mindsoft, Geometrica Architects, P1 și Naceleup.ro.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica