FITS 2022
Tribuna
Sibienii Sebastian Barbu și Bogdan Iancu intră în lupta pentru titlul național după victoria din Raliul Argeșului
b.o.n.
693 vizualizari
Sibienii Sebastian Barbu și Bogdan Iancu intră în lupta pentru titlul național după victoria din Raliul Argeșului
Echipajul sibian Sebastian Barbu / Bogdan Iancu a câștigat Raliul Argeșului, etapa a III-a din Campionatul Național de Raliuri ”Betano”, și cu punctele câștigate aici au intrat în lupta pentru titlul național din 2022.

 

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au luat startul, weekendul trecut, la Raliul Argeșului, a treia etapă din Campionatul Național de Raliuri ”Betano”, reușind să se impună la finalul celor 9 probe speciale, cu o lungime de 130,5 kilometri. Echipajul sibian a câștigat 8 din cele nouă probe speciale și a terminat etapa pe prima poziție în clasamentul general FIA, clasamentul general Open și la clasa RC2.

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au început Raliul Argeșului în forță și după prima zi, în care au fost cei mai rapizi pe toate cele cinci probe speciale programate, și-au creat un avans de peste un minut față de următorul echipaj din clasament.

”Participarea noastră la această etapă a fost confirmată în ultimul moment pentru că nu avem încă un buget clar pentru acest sezon. Mi-am dorit mult să luăm startul aici pentru că îmi plac probele și după podiumul de anul trecut îmi doream să încerc să și câștig acest raliu. În prima zi totul a funcționat perfect și le mulțumesc lui Stefano și Alex pentru pregătirea mașinii înaintea acestei etape”, a spus Sebastian Barbu, după prima zi din Raliul Argeșului.

Duminică, în ultima zi a raliului, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au avut o abordare mai prudentă și au încercat să-și conserve avantajul obținut după prima zi. Echipajul sibian a fost cel mai rapid pe trei din cele patru probe speciale programate și a obținut prima victorie din acest sezon în Campionatul Național de Raliuri.

”Este o victorie care ne aduce în lupta pentru titlul național și asta este cel mai important. Nu puteam obține acest succes fără ajutorul întregii echipe și a partenerilor noștri cărora le mulțumesc pentru susținere și le dedic această primă victorie. Bogdan și-a făcut treaba foarte bine și am reușit să demonstrăm că putem fi rapizi pe orice fel de probe. Acum savurăm victoria, dar este clar că mai avem multe de făcut pentru a ne atinge obiectivele propuse pentru acest sezon”, a adăugat Sebastian Barbu, după succesul din Raliul Argeșului.

Pentru Victoria din Raliul Argeșului, echipajul sibian a primit 36 de puncte și are acum 68 de puncte, față de cele 65 ale lui Simone Tempestini, care a abansonat din cauza unor problem tehnice chiar pe prima probă a etapei din weekendul trecut.

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2022 de partenerii Gorgandin, EGLO Romania, Naceleup.ro, Yiippi Mango Energy Drink, Geometrica Architects, P1, Mindsoft și Foerch Romania.

 

Credit foto: Cătălin Stoia

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA