Tribuna
AFF
Sibienii, pe locul secund în clasamentul Fair-Play al Superligii. Hermannstadt e singura echipă cu un singur jucător eliminat!
b.o.n.
1536 vizualizari
Sibienii, pe locul secund în clasamentul Fair-Play al Superligii. Hermannstadt e singura echipă cu un singur jucător eliminat!
© Vali MACREA
Cu 53 de puncte, FC Hermannstadt este pe locul al doilea în clasamentul celor mai cuminți echipe din primul eșalon autohton. ”Alb-roșii” au încasat, în primele 25 de echipe, 50 de cartonașe galbene și au avut un singur eliminat, pe Saeed Issah.

 

FC Hermannstadt este pe locul secund în clasamentul Fair-Play al Superligii după 25 de etape scurse din prima parte a sezonului. Sibienii au 53 de puncte, cu unul mai mult decât liderul CS Mioveni, nimeni alta decât ”lanterna” primului eșalon.

Jucătorii grupării de pe ”Municipal” au încasat până acum 50 de cartonașe galbene și unul singur roșu. Hermannstadt este singura echipă cu numai o eliminare, la polul opus fiind adversara acesteia de sâmbătă, UT Arad, cu 7 cartonașe roșii.

Podiumul clasamentului fair-play este completat de Sepsi OSK Sf. Gheorghe, cu 58 de puncte, covăsnenii fiind urmați îndeaproape de Farul Constanța și Petrolul, cu 59 de puncte, și Rapidul, cu 60.

La polul opus sunt Universitatea Cluj, cu 77 de puncte rezultate din cele 65 de avertismente și 4 eliminări. De menționat că, în alcătuirea acestei ierarhii, s-a acordat câte un puncte pentru fiecare ”galben” și 3 puncte pentru un cartonaș roșu.

”Bătrâna Doamnă” ocupă locul 15, cu 76 de puncte (55 cartonașe galbene și 7 roșii), iar Universitatea Craiova e pe 14, cu 63 de avertismente și 4 jucători eliminați.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA