Tribuna
Apa Canal
Sibienii Mihai Butean și Baba Alhassan, în echipa etapei a IV-a a Superligii. Măldărășanu, antrenorul ”unsprezecelui” ideal
b.o.n.
961 vizualizari
Sibienii Mihai Butean și Baba Alhassan, în echipa etapei a IV-a a Superligii. Măldărășanu, antrenorul ”unsprezecelui” ideal
© Facebook FC Hermannstadt

 

Autorul celor două goluri din jocul cu FC Voluntari, câștigat cu 2-1, la Mediaș, luni seara, Baba Alhassan, și fundașul dreapta Mihai Butean au fost incluși de Liga Profesionistă de Fotbal în echipa ideală a rundei cu numărul patru a Superligii. În plus, conform lpf.ro, Marius Măldărășanu a fost desemnat antrenorul echipei ideale.

”O nouă prestație entuziasmantă!”, a notat lpf.ro în cazul ghanezului de la FC Hermannstadt, iar Butean a fost fundașul dreapta cu cel mai bun ubdex InStat (235).

Rapidul, după victoria cu FC Argeș (2-1), are trei jucători în ”unsprezecele” ideal, iar Petrolul, după primul succes de la revenirea în Superligă, 1-0 cu ”U” Cluj, la Mediaș, îi are printre remarcați pe Huja și Gicu Grozav.

Componenții echipei ideale a etapei a IV-a și caracterizările făcute de Liga Profesionistă de Fotbal acestora, în cele ce urmează:

Portar

HORAȚIU MOLDOVAN (Rapid / 24 ani) - Din nou, a făcut minuni în poarta giuleştenilor, apărând mingi decisive în momente cheie din joc.

Fundași

MIHAI BUTEAN (FC Hermannstadt/ 25 ani) - A fost fundaşul dreapta cu cel mai bun index InStat - 235. Este jucător de bază în sistemul gândit de Marius Măldărăşanu.

IONUȚ BALAUR (CS Mioveni / 33 ani) - Din nou, fundaşul argeşenilor a înscris în poarta ”roş-albaştrilor”, golul său aducând grupării din Mioveni primul punct în acest sezon.

MARIAN HUJA (Petrolul / 23 ani) - Chiar de ziua sa, tânărul fundaş petrolist şi-a trecut în cont prima pasă de gol în Superliga României.

FLORIN ȘTEFAN (Rapid / 26 ani) - Revine la forma care i-a adus inclusiv convocari la prima reprezentativă. Pe lângă evoluţia consistentă din bandă, a reuşit şi o pasă decisivă.

Mijlocași

ALEXANDRU MATEIU (Universitatea Craiova / 32 ani) - A 300-a apariţie din cariera sa în prima ligă a fost una consistentă. A reuşit 10 recuperări, dintre care patru în jumătatea adversă.

OVIDIU HOBAN (CFR Cluj / 39 ani) - În ciuda vârstei, veteranul clujenilor arată o formă excelentă. A înscris în etapa precedentă, iar acum a reuşit două pase decisive.

BABA ALHASSAN (FC Hermannstadt / 22 ani) - O nouă prestaţie entuziasmantă! Este liderul surpriză din clasamentul golgeterilor.

© Vali MACREA

Atacanți

ANTONIO SEFER (Rapid / 22 ani) - A înscris de două ori, de fiecare dată finalizând cu execuţii frumoase. A făcut cel mai bun meci din carieră.

MIHAI ALEXANDRU ROMAN (FC Botoşani / 30 ani) - A înscris al 10-lea gol din 2022, an calendaristic în care şi-a relansat cariera la FC Botoşani.

GHEORGHE GROZAV (Petrolul / 31 ani) - A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din acest început de sezon. A fost a 23-a reuşită din carieră în campionatul României.

Antrenorul etapei

MARIUS MĂLDĂRĂȘANU (FC Hermannstadt / 47 ani) - Neînvinşi şi cu șapte goluri marcate, toate din acţiune, sibienii sunt marea surpriză din acest început de sezon, iar un merit deosebit îî revine şi lui Marius Măldărăşanu.

© Vali MACREA


comentarii
2 comentarii

Cică Alhasan are o cotă de 250.000...
Sanchi, e vorba de milioane ! O să-l vedem în curând pe Becali că-i dă târcoale !!
Anyon 2022
11.08.2022 15:18
Golurile lui Alhasan ? Chiar și Ronaldo s-ar putea lăuda cu ele...
Agenteur-X7
11.08.2022 15:20
Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA