Tribuna
Sibienii de la ROKAN, pe podium la Romanian International Cup 2021
b.o.n.
738 vizualizari
Sibienii de la ROKAN, pe podium la Romanian International Cup 2021

Mai mulți sportivi de la clubul sibian ROKAN, pregătiți de instructorii Valentin Suciu și Dan Tiuca, au obținut medalii la ediția din acest an a Romanian International Cup, turneul internațional desfășurat weekendul trecut, în Sala ”Transilvania”.

 

 

Raul Toma s-a clasat pe primul loc în proba de kata la U16, iar Carina Pereanu, pe treapta a doua a podiumului la U12, tot în proba de kata. Alți trei sportivi din totalul de 18 cu care ROKAN s-a prezentat la acest eveniment internațional au obținut locul al treiea. Este vorba despre Raul Coțofan (kumite, U16), Alex Lăcău (kumite, U14) și Mihai Rupa (kumite, U14).

 

Romanian International Cup a fost o competitie de karate full-contact la care au participat sportivi reprezentând stiluri precum Kyokushin, Ashihara și Shindokai. La eveniment au participat aproximativ 350 de sportivi reprezentând 46 de cluburi din Polonia, Ungaria, Ucraina, Bulgaria și, bineînțeles, România.

 

Romanian International Cup a fost organizată de ROKAN. Reprezentanții clubului mulțumesc pentru sprijinul acordat părinților, sportivilor, cluburilor din Sibiu pentru ajutorul acordat, precum și Primăriei Municipiului Sibiu și Consiliului Județean Sibiu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia