Tribuna
Sevis
Sibienii de la Miado's, pe podium la turneul internațional al Alinei Dumitru
Ovidiu BOICA
3626 vizualizari
Sibienii de la Miado's, pe podium la turneul internațional al Alinei Dumitru
Mai mulți judoka pregătiți de prof. Andreea Ionaș s-au clasat p unul din primele 3 locuri la competiția de la Chiajna.
Tinerii judoka ai clubului Miado's au lăsat din nou o impresie bună la Turneul Internațional de judo “Alina Dumitru”, desfășurat în weekend, la Chiajna. Mai mulți dintre ei au urcat pe podium, confirmând așteptările.
"A fost un turneu puternic, cu peste 600 de copii, reprezentând aproape 50 de cluburi din 5 ţări. Din România, cu mici excepţii, au fost la Chiajna cei mai buni copii la diferitele categorii. Am făcut din nou un turneu bun. Suntem mulţumiţi de rezultate", a declarat preşedintele clubului sibian, Adrian Mihai.
Rezultatele micuţilor judoka de la Miado's reflectă condiţiile de pregătire avute de aceştia, profesionalismul celei care se ocupă de pregătirea lor, prof. Andreea Ionaş, o sportivă - este încă în activitate, dar la sambo - cu experienţă vastă în competiţii nu numai cu caracter naţional, ci şi internaţional, la care se adaugă "dopingul" moral obţinut din partea părinţilor, care îi încurajează pe sportivi să facă performanţă. De la fiecare competiţie la care participă, judoka de la Miado's se întorc cu rezultate bune, cu clasări pe podium, cum s-a întâmplat şi acum, la Chiajna. Rezultatele bune obţinute weekendul trecut i-au ajutat să se claseze pe locul 5 în clasamentul general pe echipe al turneului care-i poartă numele renumitei campioane Alina Dumitru.
"Este o confirmare a ceea ce spuneam acum un an, când am avut curajul să afirm că Miado's va fi  printre primele cluburi de judo ca performanță din România. Am pornit la drum plini de entuziasm alături de o antrenoare minunată și de niște copii extraordinari. La numai 2 ani de la înființare rezultatele ne propulsează ca și rating printre cele mai valoroase cluburi de judo din România. Mulțumim Assault  Security, Boromir, Primăriei Municipiului Sibiu, Consiliului Județean Sibiu şi Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport”, a afirmat, la rândul său, Dorin Savu, vicepreşedintele clubului sibian.
 
REZULTATE MIADO'S
2010
Paul Frățilă (categ. 24 kg) - locul 1
2008/2009
Luca Țichindelean (24 kg) - locul 5
Iustin Bucea (27 kg) - locul 3
Matei Barbu (27 kg) - locul 7
Alexandra Burjan (36 kg) - locul 5
Sebastian Petrescu (30 kg) - locul 2
Marcus Mihai (38 kg) - locul 5
2006/2007
Teodora Frățilă (29 kg) - locul 1
Irina Cîndea (32 kg) - locul 5
Ștefania Opriș (40 kg) - locul 5
Anamaria Ghiță (48 kg) - locul 1
Raul Frățilă (42 kg) - locul 5
Au mai participat: George Țichindelean, David Cantor, Titus Mihai, Tudor Burnete, Antonio Cîrlan.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia