Tribuna
Sibienii de la FC Hermannstadt, pe Litoral, dar nu în concediu! Antoche: ”Va fi o plăcere să ne revedem!”
b.o.n.
1976 vizualizari
Sibienii de la FC Hermannstadt, pe Litoral, dar nu în concediu! Antoche: ”Va fi o plăcere să ne revedem!”
După victoria cu FC Buzău, scor 2-1, de la Mediaș, sibienii parte de o deplasare lungă în etapa a II-a. Mâine, de la ora 17:30, ”alb-roșii” evoluează la Techirghiol cu Unirea Constanța, echipa lui Ianis Zicu. Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt, crede că jucătorii celor două echipe vor avea din nou unadversar comun, canicula. Paul Antoche, noul fundaș al Sibiului, are ocazia de a se reîntâlni cu cei din staff-ul constănțenilor și cu mai mulți foști coechipieri. Din lotul lui Hermannstadt va face parte și Andrei Sîntean, revenit de la Jocurile Olimpice.

 

Marius Măldărășanu, noul antrenor al Sibiului, vorbește despre alte 3 puncte în clasament, după ce echipa sa a câștigat în runda inaugurală, la Mediaș, cu FC Buzău, scor 2-1. FC Hermannstadt joacă mâine, de la ora 17:30, la Techirgiol, cu Unirea Constanța, echipă care joacă în locul Farului, în Liga , după fuziunea dintre FC Viitorul și legendarul club de pe Litoral.

Măldărășanu speră ca jucătorii săi să își revină după jocul cu Buzăul și să treacă cu bine peste problemele legate de caniculă.

”Cunosc nivelul Ligii 2. Toate meciurile vor fi grele! Odată cu începerea campionatului, începem să ne cunoaștem. Fiecare echipă își ia măsuri, așa cum și noi facem. Mă bucur că am câștigat cu Buzăul și sper ca să nu semene un meci cu celălalt, în sensul aca următorul, cu Unirea Constanța, să fie mai bun față de cel cu Buzăul. Într-adevăr va fi o deplasare lungă. Sper ca băieții să își revină din punct de vedere fizic, fiindcă au depus un efort foarte mare la ultimul meci, pe o căldură puternică. Mă gândesc că joi vom avea același inconvenient. În rest, același obiectiv avem - victoria. Mergem la Unirea Constanța să câștigăm. Ne dorim punctele și vrem ca după această partidă să fim acolo sus în clasament”, a declarat Măldărășanu.

Paul Antoche a fost transferat în această vară de FC Hermannstadt de la Farul și are acum ocazia de a se reîntâlni cu cei din staff-ul noului club de pe Litoral și cu mai mulți foști coechipieri.

”Pot spune că oarecum mă întorc acasă. Am jucat acolo 2 ani și jumătate. Am foarte mulți prieteni acolo, cunosc foarte multe persoane, tot staff-ul de la Unirea Constanța îi cunosc. Va fi o plăcere să ne revedem, dar când va începe meciul fiecare va trage pentru echipa lui. Nu mai contează ce a fost. Vreau să câștigăm neapărat cele 3 puncte. Cu Buzău a fost un meci dificil, pe o căldură sufocantă, dar ne-am adaptat. Suntem foarte fericiți că am început cu dreptul campionatul. Cu siguranță va fi cald și la Techirghiol, dar indiferent de asta noi trebuie să ne facem jocul ca să ieșim victorioși”, a declarat Antoche.

Din lotul lui Măldărășanu pentru meciul cu Unirea Constanța face parte și atacantul Andrei Sîntean, revenit de la lotul național de tineret care a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

,”Mă bucur că sunt acasă acum. Sunt puțin supărat că nu am reușit să stau mai mult cu echipa națională în Japonia. A fost o experiență plăcută acolo și benefică mie. Sunt fericit că mi s-a întâmplat. Revenind la FC Hermannstadt, pot spune că retrogradarea a fost suprinzătoare la baraj. A fost o retrogradarea neașteptată. Acum vrem promovarea, așa cum a declarat și domnul Marius Măldărășanu în conferințele de presă. Cu Unirea Constanța le pot promite suporterilor că echipa va câștiga. Am fost specator la primul meci de acasă și am rămas impresionat de evoluția echipei și de calitatea jucătorilor” a declarat Andrei Sîntean.

Meciul Unirea Constanța - FC Hermannstadt va avea loc joi, 5 august, de la ora 17:30, pe Stadionul ”Sparta” din Techirghiol.

comentarii
1 comentarii

Ar fi frumos să postați ceva despre retragerea clubului Sibian din Liga Elitelor la juniori !!!
Crist
03.08.2021 22:23
Din aceeasi categorie
Anii Drumetiei

koenigfrankstahl

eeagrantsmediu

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA