Tribuna
AFF
Sibienii au făcut senzaţie la Cupa Banatului
Ovidiu BOICA
5393 vizualizari
Sibienii au făcut senzaţie la Cupa Banatului
Luptătorii sibieni de la Kudokai Atlassib au avut evoluţii de excepţie la cea de-a treia ediţie a Cupei Banatului, competiţie desfăşurată sâmbăta trecută, la Oţelul Roşu.
Ionuţ Natea, Albert "The Kid" Crucian, Tibi Matenciuc, Andrei Vasiu şi Daniel Bălan sunt numele sportivilor de la clubul sibian Kudokai Atlassib care au încântat prin evoluţiile lor la ediţia cu numărul 3 a Cupei Banatului, o competiţie desfăşurată la finele săptămânii trecute, în localitatea Oţelul Roşu. Luptătorii pregătiţi de Alin Fărcuşan, Mircea Căluţiu şi Adrian Mihai şi-au câştigat meciurile disputate în cadrul unei gale rezervate tuturor categoriilor de vârstă, de la copii până la seniori, la care au fost prezenţi sportivi de la peste 10 cluburi de thaiboxing şi kickboxing din Banat şi Transilvania.
Meciul serii a fost cel dintre sibianul Ionuţ Natea şi Daniel Gioagă, de la Kickboxing Tg. Jiu. Meciul s-a desfăşurat în limitele categoriei 72,5 kg, deşi sportivul de la Kudokai Atlassib cântărea cu 3 kilograme şi jumătate mai puţin. Mai vechi în "meserie" decât adversarul său, sibianul s-a impus la puncte. "Ionuţ Natea este un luptător de viitor care, încă de pe acum, are curajul şi puterea de a lupta cu sportivi mai grei şi cu mai multă experienţă decât el. El este component al clubului nostru de 2 ani şi, până în prezent, a disputat 3 meciuri de kickboxing. Ionuţ a dominat meciul cu Giagă din prima şi până în ultima rundă. Cantonamentul din vara anului trecut, din Olanda, unde s-a antrenat cot la cot cu Albert Kraus şi Alviar Lima, l-a ajutat să se ridice la un nivel tehnic peste limita sportivilor români care au vechimea sa în pregătire", susţine Adrian Mihai.
Albert "The Kid" Crucian (11 ani), liderul grupei de copii de la Kudokai Atlassib, care practică sportul de performanţă din 2005, un sportiv foarte talentat, la acest nivel, Tibi Matenciuc (8 ani) şi Andrei Vasiu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Până la 14 ani, în acest gen de lupte de ring nu se dau decizii, nu se desemnează câştigătorul, repsectiv învinsul, tocmai pentru a nu-i descuraja pe cei care pierd. Cu siguranţă însă că, cel puţin "The Kid" Crucian, îşi pregăteşte încă de pe acum vitrina de trofee şi abia aşteaptă vârsta de 14 ani.
Daniel Bălan, unul dintre cei 10 componenţi ai grupei de sportivi de la Academia Forţelor Terestre din Sibiu, pregătită de sensei Adrian Mihai, a făcut, de asemenea, un meci bun. Deşi aflat la prima luptă în ring, Bălan - un sportiv remarcat, printre alţii, şi de antrenorul şi promotorul Alex Amarfei - a demonstrat reale calităţi. "Este un sportiv de o seriozitate exagerată parcă; are o disciplină miliară ca cei din trupele speciale, şi e foarte bine pregătit atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Are un viitor frumos", spune Adrian Mihai despre elevul său, care a pierdut la puncte meciul disputat la Cupa Banatului. Sensei Adrian Mihai a început să pregătească sportivi ai AFT-ului încă din 1994, câţiva dintre foştii săi elevii făcând parte, în prezent, din garda preşedintelui.

Urmează Full Fight
Kudokai Atlassib va fi prezent, pe 10 aprilie, la Tg. Mureş, la o altă gală profesionistă, una care va aduna la start sportivi de valoare din ţară, şi anume Full Fight, ediţia a IV-a, competiţie care va fi televizată de SportKlub. Clubul sibian va fi reprezentat de doi sportivi. Miki "The Gentleman" Olar, un luptător de 20 de ani, care-l va înfrunta în ring pe Adrian Mitu. "Mitu vine după o victorie prin KO obţinută, în urmă cu câteva săptămâni, în Spania, în faţa unui sportiv iberic renumit. Cu siguranţă că vom avea parte de o luptă interesantă, între doi profesionişti", a mai spus Adrian Mihai. Cel de-al doilea sportiv de la Kudokai Atlassib ce va fi prezent în gala de la Tg. Mureş este un fost legionar, bucureşteanul Daniel Guţă. Acesta va lupta în meciul-eveniment al Full Fight-ului cu spaniolul Gustavo Luna.

comentarii
4 comentarii

e tare sa vezi copii la lupta in ring.
unu
02.04.2009 11:40
Felicitari tuturor luptatorilor de la Kudokai si tot mai bine de acum inainte...
Vlad
02.04.2009 14:46
miki lupta pentru kudokai.super.
sportiv timisorean
03.04.2009 22:45
Felicitari colegilor mei pentru rezultatele obtinute.Le doresc succes in continuare si cat mai multe victorii.
ramona
06.04.2009 09:27
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA