Tribuna
Sevis
Sibianul Viorel Hizo, numit ambasador
Ovidiu BOICA
5142 vizualizari
Sibianul Viorel Hizo, numit ambasador

Reputatul tehnician a fost desemnat de către Federația Română de Fotbal unul dintre ambasadorii finalei Cupei României, care va avea loc duminică, 27 mai, de la ora 21:00, pe ”Arena Națională”. Hizo reprezintă Sibiul, în vreme ce fostul internațional Gheorghe Craioveanu va fi ambasadorul echipei oltene.
 ”Ambasadorii din acest an ai finalei Cupei României sunt Viorel Hizo, din partea celor de la AFC Hermannstadt, și Gheorghe Craioveanu, ca reprezentant al Clubului Sportiv U Craiova.
Cei doi vor prezenta publicului de pe ”Arena Națională” trofeul Cupei înaintea startului meciului”, susține frf.ro.
Viorel Hizo este unul dintre numele importante din istoria fotbalului sibian. Acesta a evoluat timp de 10 ani la ASA Sibiu, iar în perioada 1991-1993 a fost antrenorul principal al formației Inter Sibiu, echipă cu care a cucerit Cupa Balcanilor în anul 1991. Totodată, Hizo a făcut parte din staff-ul tehnic al echipei FC Inter în anul în care aveasta a promovat în Divizia A.
Gheorghe Craioveanu a evoluat între 1991 și 1995 la Universitatea Craiova, pentru care a evoluat în 129 de partide și a marcat de 61 de ori. Craioveanu a câștigat de două ori titlul de golgheter al Ligii 1, în 1994 și 1995, și a cucerit trofeul Cupei României în 1993, mai notează sursa mai-sus amintită.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia