Tribuna
SEVIS
Sibianul Tohătan, în lotul pentru meciurile cu Polonia şi Spania din preliminariile EURO 2020
Sibianul Tohătan, în lotul pentru meciurile cu Polonia şi Spania din preliminariile EURO 2020
Lucas Tohătan a fost inclus de selecționerul Tudor Costescu în lotul pentru următoarele două jocuri ale naționalei mari din preliminariile Europenelor.

 

BC CSU Sibiu este reprezentată de Lucas Tohătan în lotul convocat de seleționerul Tudor Costescu pentru meciurile cu Polonia și Spania din preliminariile Campionatului European e baschet din 2022. Din lotul ”tricolorilor” face parte și un fost jucător al echipei sibiene, Mirel Dragoste.

Naţionala de baschet masculin a României se va reuni la Bucureşti pe 13 noiembrie pentru meciurile cu Polonia şi Spania.

Antrenorul Tudor Costescu a convocat următorii 15 jucători: Lucas Tohătan, Tudor Gheorghe, Kristopher Richard, Mirel Dragoste, Nandor Kuti, Tudor Fometescu, Marcu Badiu, Dragoş Diculescu, Mihai Măciucă, Bogdan Nicolescu, Bogdan Popa, Ionuţ Berceanu, Emanuel Căţe, Alexandru Olah, Rareş Uţă.

FR Baschet a mai precizat că ”ţinând cont de situaţiile neprevăzute cauzate de pandemie, dar şi de posibile accidentări” pe lista lărgită trimisă către FIBA şi pasibili de convocare în orice moment sunt jucătorii Cătălin Baciu, Ştefan Grasu, Giordan Watson, Tudor Gîrbea, Iulian Orbeanu, Edward Petrescu, Bogdan Țibîrnă, David Vida şi Radu Vîrnă.

Naţionala se va reuni în data de 13 noiembrie, la Bucureşti, iar după stagiul de pregătire va pleca spre Valencia, în 23 noiembrie.

Forul european a decis recent ca partidele de calificare, programate în şase ”ferestre”, să nu se dispute tur-retur, conform regulamentului, ci sub formă de turnee (bule), pentru a proteja echipele şi oficialii de pandemie.

Astfel, la masculin, în calificările pentru Campionatul European din 2022, ”tricolorii” vor juca la Valencia, în grupa A, cu Israel, Polonia şi Spania, între 23 noiembrie şi 1 decembrie.

Deciziile pentru partidele din ”fereastra” din februarie 2021 vor fi decise la Comitetul Executiv din luna decembrie, potrivit FIBA.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia