Tribuna
AFF
Sibianul Robert Frățilă a cucerit America. ”Această performanță mă motivează și mai mult”
Ovidiu BOICA
1763 vizualizari
Sibianul Robert Frățilă a cucerit America. ”Această performanță mă motivează și mai mult”
Culturistul legitimat la CS Centurion a obținut medalia de aur la categoria First Timers Bodybuilding Senior, la Miami Grand Prix. Sibianul a fost unul dintre cei doi sportivi trimiși la această competiție chiar de Federația Română de Culturism și Fitness.

 

Robert Mihai Frățilă a revenit din Statele Unite ale Americii cu medalia de aur obținută la ”IFBB Miami Grand Prix”, competiție desfășuratp în perioada 8-10 septembrie la Miami, Florida.

Aflat încă la vârsta junioratului, Frățilă a fost nevoit să participe la o categorie de seniori deoarece competiția de la Miami nu a existat una rezervată exclusiv juniorilor. Sibianul a concurat la categoria ”First Timers Bodybuilding Senior”, la care a urcat pe cea mai înaltă a podiumului.

Culturistul sibian a fost trimis la această competiția chiar de Federația Română de Culturism și Fitness, reprezentanții acesteia, în funcție cu președintele acesteia, Gabriel Toncean, considerând că are potențial, în urma rezultatelor obținute în ultimii doi ani.

”Mă bucur că am fost selecționat de Federația Română de Culturism și Fitness să particip la această competiție, în America. Am reprezentat România cu mândrie și onoare. A fost o experiență de neuitat la «IFBB Miami Grand Prix». Am avut privilegiul de a reprezenta România la acest eveniment de prestigiu datorită rezultatelor mele din anul 2022 și a susținerii de care mă bucur din partea federației.

Câștigarea medaliei de aur la categoria «First Timers Bodybuilding Senior» este fost un moment deosebit în cariera mea și sunt mândru că am putut aduce acasă această victorie pentru România. Această experiență m-a motivat și mai mult să continui să îmi dezvolt potențialul în acest sport, să reprezint cu mândrie țara noastră în viitoarele competiții internaționale.

Aș dori să îmi exprim recunoștința pentru cei care m-au îndrumat și sprijinit pe acest drum, președintele Federației Române de Culturism și Fitness, domnul Gabriel Toncean, doamna Monica Mureșan, decanul Facultății de Științe din cadrul Universității Lucian Blaga, domnul Florin Sofonea, domnul Marius Mazilu, președintele al Clubului Sportiv Centurion Sibiu, din care fac parte.

De-a lungul întregii perioade de pregătire, Reflexovital Sibiu mi-a oferit suport inestimabil prin masajele lor, ajutându-mă să fiu în cea mai bună formă posibilă. Nu pot să nu menționez sprijinul oferit de către Decathlon Sibiu, care m-a susținut cu suplimente sportive esențiale pentru performanța mea”, a declarat culturistul sibian.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA