Tribuna
SEVIS
Sibianul Ovidiu Simen candidează pentru un post în Consiliul de Administrație al FR de Ciclism. Patru pretendenți la locul lăsat liber de Novak. Alegerile au loc la Sibiu
Sibianul Ovidiu Simen candidează pentru un post în Consiliul de Administrație al FR de Ciclism. Patru pretendenți la locul lăsat liber de Novak. Alegerile au loc la Sibiu

Unul dintre cei 12 candidați la un post de membru simplu în Consiliul de Administrație al Federației Române de Ciclism este sibianul Ovidiu Simen. Pentru cele trei posturi, Simen - care este director regional Transilvania al Geiger - se va duela la alegerile din 13 martie cu Victor Bănescu, Bogdan Brînză, Vasile Ciofu, Tudor Geangălă, Geza Kinda, Ştefan Laibner, Mariana Macovei, Sorin Matican, Lucian Matra, Mihai Florin Popa, Ovidiu şi Daniel Sârdan, conform site-ului oficial al Federației Române de Ciclism.

Alegerile pentru postul de președinte al FRC, precum și pentru cele de vicepreședinți și de membri în Consiliul de Administrație vor avea loc în cadrul Adunării Generale Ordinare şi de Alegeri programată în data de 13 martie, de la ora 10:00, la Hotel Select din Sibiu. Conform statutului, în cazul neîntrunirii cvorumului, Adunarea se reconvoacă pentru data de 14 martie, de la 10:00, în acelaşi loc, când se vor putea lua decizii valabile indiferent de numărul celor prezenţi. Federaţia Română de Ciclism are în prezent 74 de membri afiliaţi cu drept de vot.

Pentru postul de președinte al Federației Române de Ciclism candidează Alexandru Ciocan, Traian Vasile Goga, Mariana Macovei şi Szabolcs Sebestyen. Postul de preşedinte al FRC a rămas vacant după numirea lui Eduard Novak în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului.

Alexandru Ciocan (42 de ani) a fost ciclist de performanţă, multiplu campion naţional cu nenumărate participări la Tururile României, Greciei, Bulgariei şi Turciei. După retragerea din activitate a fost antrenor, organizator de competiţii de şosea, dar şi comentator al competiţiilor de ciclism de la Eurosport.

Traian Vasile Goga (32 de ani) este secretarul general în exerciţiu al Federaţiei Române de Ciclism, dar în trecut a activat şi în funcţia de director al departamentului de organizare evenimente al FRC.

Mariana Macovei (37 de ani) este arbitru de ciclism şi triatlon, iar în prezent ocupă poziţia de manager de proiect în cadrul Asociaţiei pentru Promovarea Turismului din Oradea.

Szabolcs Sebestyen (28 de ani) a fost ciclist de performanţă, el activând în perioada 2011-2018. După retragere a devenit administratorul clubului CS Intersport, iar în prezent este managerul echipei continentale Team Novak, antrenor la Novak Cycling Academy şi organizator de competiţii.

Pentru cele două posturi de vicepreşedinte şi-au depus candidaturile şase persoane: Carmen Băbăiţă, Ovidiu Burghelea, Ovidiu Dănciuţ, Viorel Grosu, Mariana Macovei şi Cătălin Sprînceană.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Comunicat_de_Presa_benef-finali-Amador-Concept

Comunicat de presa Jujube Atelier

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia