Tribuna
Sibianul Marius Vecerdea reacţionează după ce ministerul a declarat FRT neeligibilă: "Cel mai trist e că aceşti mafioţi sunt atât de incompetenţi încât aşteaptă în continuare cu mâna întinsă la mila guvernanţilor"
b.o.n.
3360 vizualizari
Sibianul Marius Vecerdea reacţionează după ce ministerul a declarat FRT neeligibilă:

Marius Vecerdea, directorul turneului Sibiu Open şi totodată preşedintele clubului TC Pamira, a reacţionat, pe contul său de Facebook, după ce Ministerul Tineretului şi Sportului nu a inclus Federaţia Română de Tenis în rândul federaţiilor eligibile, care vor primi finanare de la buget în noul an. Sibianul consideră că "această situaţie va continua atâta vreme cât indivizii care conduc ilegal această federaţie nu respectă legea, directivele europene, hotărârile judecătoreşti, statutul federatiei internaţionale şi chiar propriul statut".

Marius Vecerdea l-a atacat din nou pe actualul preşedinte al FRT, Ion Ţiriac, pe care continuă să-l numească "octogenar mustăcios", dar şi pe ceilalţi membri din conducerea federaţiei, acuzându-i că fac presiuni asupra Guvernului pentru o lege nouă a sportului şi că "aşteaptă în continuare (n.a. bani din bugetul de stat) cu mâna întinsă la mila guvernanţilor.

"Aceşti indivizi, în frunte cu octogenarul mustăcios (aşa se legitimează la AG şi mai nou chiar în instanţă, fără o carte de identitate, cum prevede legea), pe lângă faptul că încalcă toate legile şi statutele posibile, au pretenţia să aibă dreptul de a administra milioane de euro ale cetăţenilor români din bugetul de stat al României! Mai nou, fac presiuni pe noul Guvern pentru o lege nouă care să le dea autonomie totală şi zero posibilitate din partea statului pentru a verifica şi controla modul de administrare a fondurilor!!!

Modul retrograd în care aceşti indivizi conduc federatia este incompatibil cu modelul modern de funcţionare al federaţiilor din Uniunea Europeană, în fapt este un sistem mafiot preluat de la comunişti şi adaptat de securişti (cei vechi şi apoi cei noi!!!) la noua democraţie de după revoluţie, sistem totalitar condus de un tătuc cu năravuri de dictator în cazul tenisului din România, sistem prin care îşi impun nu doar propria lege, dar prin care au ca scop controlul total al bugetului de stat dedicat sportului şi mai ales manipularea şi controlul tuturor celor implicaţi în tenisul românesc.

Am aflat cu tristeţe că Ministerul Tineretului şi Sportului a anunţat azi (n.a. luni) că Federaţia Română de Tenis nu este eligibilă în continuare pentru finanţare din bugetul de stat alocat de MTS.

Supărarea este însă mai mare pentru mine să constat că această situaţie se datorează unui grup de indivizi incompetenţi care păstrează FRT în ilegalitate şi refuză să respecte legea, prejudiciind astfel în mod ireparabil pe toţi copiii şi juniorii de valoare ai României.

Cel mai trist aspect însă este faptul că aceşti mafioţi sunt atât de incompetenţi încât aşteaptă în continuare cu mâna întinsă la mila guvernanţilor banilor noştri, ai cetăţenilor cinstiţi şi muncitori care plătim din greu taxe, fără să aibe niciun fel de abilităţi manageriale de a atrage fonduri pentru dezvoltarea tenisului românesc, fără să facă niciun efort pentru sprijinirea tinerilor talentaţi ai României!", a scris pe contul său de Facebook Marius Vecerdea.

 

Ministrul Tineretului şi Sportului, luat și el în vizor: "Acest Dinu Păturică!"

 

Mai mult, Vecerdea a sărit şi la gâtul actulului ministru al tineretului şi sportului, Ionuţ Stroe, pe care-l acuză că e "prieten cu pesediţtii din sistem".

"Cu mare dezamăgire constat că ministrul liberal Stroe Ionuţ continuă formula PSD-istă prin care promovează incompetenţi în diferite funcţii ale ministerului şi chiar mai rău, indivizi care în ultimii ani au încălcat legea şi au apărat interesele sistemului mafiot din FRT. Acest ministru aşa-zis liberal, dar prieten cu pesediştii din sistem, este întruchiparea perfectă a celebrului personaj Dinu Păturică, un parvenit fără scrupule care nu are nicio competenţă cu referire la sportul românesc, dar cel mai grav, nu are niciun interes pentru sportul din România, ba chiar anunţând foarte pompos intenţia de a candida la funcţia de primar al Craiovei!!!", a mai spus Vecerdea.

 

 

 

comentarii
3 comentarii

Singurul Dinu Păturică din tenisul românesc ești tu, bă topârcean prost! Dacă Sasu te ține în brațe, ai impresia că ai și valoare? Nuuu, topârcene, ai fost și rămâi un stropitor al terenurilor de zgură și un pupincurist al lu' Klausi, nimic mai mult. Iar neeligibilitatea FRT ține exclusiv de mașinațiunile făcute de voi doi.
B.Utoru
11.01.2020 13:54
ptr. B.Utoru

...si pe tine te-a dat inteligenta azi dimineatá afar´ din casá!
13.01.2020 14:33
Domnule Vecerdea,
Nu cunosc in profunzime detaliile demersurilor dvs,dar mie mi se pare ca sunteti mult prea galaagios si cum se zice pe la noi riscati sa fiti catalogat ca fiind un om de nimic
constan
14.01.2020 20:57
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia