Tribuna
Jidvei
Sibianul Marius Vecerdea, o nouă victorie împotriva lui Țiriac și a ministrului Stroe! ”Înalta Curte îi trage preșul octogenarului mustăcios! Ministrul în chiloți rămâne cu pantalonii în vine!”
b.o.n.
2512 vizualizari
Sibianul Marius Vecerdea, o nouă victorie împotriva lui Țiriac și a ministrului Stroe! ”Înalta Curte îi trage preșul octogenarului mustăcios! Ministrul în chiloți rămâne cu pantalonii în vine!”

 

Managerul TC Pamira și, totodată, directorul Sibiu Open, împreuna cu alte 6 cluburi sportive afiliate la FRT, a atacat la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) decizia Curții de Apel București, care îi acordase lui Ion Țiriac câștig de cauză, cu termen Luni 6 Iulie 2020 la Ora 13. Intr-o altă cauză extrem de relevantă intre MTS, FRT și TC Pamira, ICCJ s-a pronunțat la finalul săptămânii trecute, decizia fiind în favoarea lui Vecerdea, iar Ion Țiriac și cei din staff-ul său rămân din nou fără mandat legal la conducere Federației Române de Tenis. Mai mult, FRT ar urma să piardă finanțarea de un milion de euro din bugetul Ministerului Tineretului și Sportului, care era pregătit să fie acordat zilele acestea.

Marius Vecerdea și-a anunțat victoria pe contul său personal de Facebook.

”Înalta Curte îi trage preșul octogenarului mustăcios! exact când se pregătea să pună mâna pe un milion de euro din bugetul Ministerului Sportului (bani publici)!!! Ministrul (n.a. Ionuț Stroe) în chiloți rămâne cu pantalonii în vine!

Înalta Curte a decis ieri (n.a. joi) defintiv casarea sentinței Curții de Apel București care decidea că înscrierea mandatelor FRT produce efecte juridice și nu Avizul MTS!

Așa numitul Ioan Țiriac (și gașca lui de mafioți) a rămas din nou fără mandat legal!

Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție aruncă mingea in terenul și mai ales “în pixul” ministrului în chiloți!

Însă așa cum îl știm de responsabil, mai ales în ce privește “distribuirea” banilor publici, ministrul playboy aruncă mai departe responsabilitatea în seama funcționarilor publici ai MTS!

Astfel, după un Raport al Corpului de Control, marca excepțională a distinsului domn Flaviu Butnaru, aprobat cu greu de ministrul Stroe, fostul director general al MTS, Nicu Daniel și directorul juridic al MTS, Dacian Stan, care au comis abuzuri grave la Alegerile FRT din iunie 2019, la comanda mustăciosului, sunt audiați și cercetați disciplinar în Comisia de disciplină a MTS!

Pentru apărarea hoțiilor ministrul cheamă în ajutor specialiștii Gabrielei Firea și numește un nou șef al Corpului de Control - adus tocmai din curtea Primăriei Capitalei!!!

Concluzie:

Va semna ministrul Stroe alocarea milionului de Euro în seama numitului Ioan Țiriac, în condițiile în care Avizul este supus suspendării cu termen la Înalta Curte și anulării cu termen la Curtea de Apel Alba Iulia?

Va semna contractul de finanțare actualulul director general numit interimar - doamna Daniela Janeta Pricină, chiar una din semnatarele cererii MTS pentru Avizul în cauză, decis de Înalta Curte ca fiind actul de legalitate a mandatului mustăciosului octogenar?”, este postarea lui Marius Vecerdea pe Facebook.


comentarii
4 comentarii

vorbeste vecerdea mafiotul
caratorul de bani a lui werner la florida
penalule
adi3
06.07.2020 17:40
Esti prost rau ciurucule. Hai ca prea le sti pe toate. Ia cu zeama de varza ca-ti trece.
Meduza
07.07.2020 04:50
Vecerdea ,cine e mai mafiot?
Lulu
08.07.2020 20:28
De Tiriac, asa antipatic cum e, a auzit o lume intrega... Daca nu era fin, de Vecerdea nu auzea nimeni... Se iau la tranta mafiotii! Auzi ... octogenarul mustacios... Dle Vecerdea, va doresc sa ajungeti si dvs. octogenar, cu sau fara mustata!
13.07.2020 08:42
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia