Tribuna
Sibianul Marius Vecerdea continuă războiul cu FR de Tenis. Scrisoare deschisă trimisă ministrului Stroe. "Nişte indivizi folosesc şi exploatează în mod ILEGAL însemnele, proprietăţile, numele şi evenimentele reprezentativelor României"
Sibianul Marius Vecerdea continuă războiul cu FR de Tenis. Scrisoare deschisă trimisă ministrului Stroe.

Directorul Sibiu Open şi, totodată, managerul clubului Tenis Club Pamira, sibianul Marius Vecerdea, i-a adresat ministrului Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, o scrisoare deschisă prin care îi atacă încă o dată pe oficialii Federaţiei Române de Tenis. Vecerdea îi acuză pe cei din fruntea FRT că folosesc în mod ilegal însemnele şi numele reprezentativelor României şi îi cere ministrului Stroe să facă public "raportul prevăzut de lege cu privire la veniturile obţinute din exploatarea acestui eveniment", făcând referire la meciul de FedCup dintre România şi Rusia, desfăşurat la Cluj-Napoca, weekendul trecut, pierdut de "tricolore" cu 3-2.

Redăm, în cele ce urmează, integral scrisoarea lui Marius Vecerdea adresată ministrului Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, publicată de directorul Sibiu Open pe contul său de Facebook:
"Scrisoare deschisă ministrului Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe
Domnule ministru, vă rog să prezentaţi public raportul Federaţiei Române de Tenis, prevăzut de Legea Sportului şi Regulamentul de Aplicare, cu privire la exploatarea evenimentului internaţional din cadrul Campionatului Mondial de tenis feminin, mai precis întâlnirea dintre reprezentativele naţionale ale României şi Rusiei, desfăşurată la Cluj-Napoca în perioada 7-8 februarie 2020.
Domnule ministru, ştiu că aveţi la cunoştinţă că nişte indivizi folosesc şi exploatează în mod ILEGAL (mai pe înţelesul dvs, cu încălcarea legii) însemnele, proprietăţile, numele şi evenimentele reprezentativelor ROMÂNIEI. Ştiu exact asta pentru că v-am notificat în numeroase rânduri, ba chiar v-am trimis adresa MTS semnată de fostul ministru (de coloratură politică diferită dar cu aceleaşi năravuri - sprijinirea indivizilor care înfăptuiesc infracţiuni) prin care MTS recunoaşte aceste încălcări ale legii.
Domnule ministru, ştiu că aveţi cunoştinţă de faptul că indivizi fără scrupule exploatează cu încălcarea legii şi în interes personal cu profituri uriaşe, meciurile echipelor României. Ştiu că aveţi la cunoştinţă că Guvernul României prin Ministerul pe care îl conduceţi are obligaţia să autorizeze folosirea însemnelor, proprietăţilor şi a meciurilor echipelor naţionale ale României şi mai apoi să controleze şi să verifice modalitatea de exploatare a tuturor acestor aspecte, prin emiterea unui raport (de asemenea prevăzut de lege) care să arate toate aceste venituri obţinute din această exploatare. ESTE ŞI NORMAL PENTRU ORICE STAT EUROPEAN CARE SE RESPECTĂ!!!
Domnule ministru, cel mai grav însă este faptul că dvs. încălcaţi cu bună ştiinţă toate aceste prevederi ale legii, şi chiar sunteţi complice la aceste acţiuni ale acestor indivizi care nu au nicio legătură cu legea.
În final, domnule ministru, vă solicit în mod public să vă îndepliniţi atribuţiile date prin lege cu privire la verificarea şi controlul modului în care au fost exploatate însemnele României şi în mod special evenimentul proaspăt încheiat dintre reprezentativele naţionale de tenis feminin ale României şi Rusiei organizat de nişte indivizi la Cluj-Napoca săptămâna trecută. Poate reuşiţi să-i identificaţi şi să-i prezentaţi public pe acei indivizi mari organizatori de evenimente aparţinând României, se pare că acel individ special mustăcios şi care se dă mare octogenar nu a semnat niciun document cu privire la organizare.

Fac APEL în mod public, să prezentaţi cetăţenilor români raportul prevăzut de lege cu privire la veniturile obţinute din exploatarea acestui eveniment, desigur în limitele legii cu privire la GDRP (n.a.
General Data Protection Regulation, regulamentul general privind protecţia datelor), desigur că nu avem nevoie de numele furnizorilor de servicii, dar de numele beneficiarilor reali este mare nevoie mai ales după ce Parlamentul României a emis, şi Preşedintele României a promulgat, legea care pune în aplicare Directiva europeană anti-spălarea banilor.
Aşteptăm cu interes, domnule ministru, să ne arătaţi in ultimă instanţă că nu sunteţi complice infractorilor, că respectaţi legea şi mai ales că sunteţi acolo în slujba cetăţenilor români!"
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia