Tribuna
Sibianul Marius Vecerdea contestă în instanță alegerile de la FRT. ”Agresivitatea domnului Țiriac este incredibilă!”
Sibianul Marius Vecerdea contestă în instanță alegerile de la FRT. ”Agresivitatea domnului Țiriac este incredibilă!”
Directorul Sibiu Open și, totodată, președintele Tenis Club Pamira, Marius Vecerdea, a contestat în instanță valabilitatea alegerilor de la Federația Română de Tenis, de pe 19 iunie. Astăzi, Vecerdea și Țiriac au apărut în fața magistraților. Sibianul îl acuză pe omul de afaceri că se "cațără" pe succesul Simonei Halep și al echipei de Fed Cup a României. De asemenea, Vecerdea susține că, până la o decizie definitivă a magistraților, Ion Țiriac nu are calitatea de președinte al federației.

 

Marius Vecerdea continuă lupta cu cei din conducerea Federației Române de Tenis. Sibianul contestă valabilitatea alegerilor pentru funcțiile de președinte și vicepreședinți ai FRT și consideră că Ion Țiriac nu are nicio funcție în momentul de față. În plus, Vecerdea îl face ”tătuc” pe omul de afaceri ales președinte al federației pe 19 iunie și susține că atât el, cât și vicepreședinții FRT se ”cațără” pe succesul Simonei Halep.
"Dumnealui nu are nicio funcție la tenis, până la sentință el nu poartă calitatea de președinte. Nu am să cred niciodată că într-o țară europeană doar apariția unui tătuc, unui aproape dictator, așa cum chiar în primul discurs după Adunarea Generală a ținut să precizeze într-o formă foarte interesantă Țiriac, nu cred că instanțele de judecată vor reacționa doar la apariția unui nume, a unui om care nu respectă legea. Agresivitatea domnului Țiriac este incredibilă. Toată lumea s-a strâns în jurul "Tătucului", care a pus mâna pe federaţie. Şi la nivelul vicepreşedinţilor este o mare problemă. Există o sincopă în lege, care a fost lăsată intenţionat pentru a lăsa calea unor găşti să dicteze tot ce înseamnă în federaţiile sportive naţionale şi, deci, în aproape tot sportul românesc. Aceşti indivizi au acaparat FRT şi se caţără pe succesul Simonei Halep şi al naţionalei de fete a României”, a spus Marius Vecerdea, conform Digi Sport.
 
Țiriac: ”Un cetățean american care dă în judecată federația din orice motiv!”
 
"Dacă aș ști ce s-a i întamplat, aș spune. Nu am înțeles nici unu la sută din termenele juridice, se pare că e un cetățean american și de 4 ani dă în judecată Federația Română de Tenis din orice motiv. Eu am treabă!
S-a ales democratic, că eram în sală când s-a ales. Din păcate, nu s-a ales dumnealui, nu înțeleg și, să fiu sincer, dumneavoastră credeți că mă interesează pe mine unul care vine din Congo sau din altă parte și ne dă în judecată? Nu mă interesează!”, a declarat și Ion Țiriac la Tribunalul București.
Omul de afaceri a fost ales în funcția de președinte al Federației Române de Tenis, în cadrul Adunării Generale care a avut loc pe 19 iunie. La alegeri au fost 5 candidaţi. Marius Vecerdea a obţinut 11 voturi, iar Ion Ţupa, doar 3, în timp ce Liviu Ursuleanu nu a obţinut niciunul din cele 46 de voturi exprimate. Răzvan Itu s-a retras din cursă înainte de exprimarea voturilor.

comentarii
2 comentarii

18.07.2019 17:18
Papagalul ăsta de Vecerdea se crede mare sculă pe basculă, dacă joacă tenis cu Sasu. Văzând că lu Burleanu i-a mers pasența la FRF (pe barba lu Băsescu și cu pușcărie pentru Gică Popescu), ce și-a zis topârceanul: hai și io la (p)tenis. Lingău mafiot!
B.Utoru
22.07.2019 07:46
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia