FITS 2022
Tribuna
Sibianul Dominic Crăciunean, campion național la săritura în înălțime și record personal
b.o.n.
748 vizualizari
Sibianul Dominic Crăciunean, campion național la săritura în înălțime și record personal

 

Dominic Crăciunean a devenit campion național de copii 1 la săritura în înălțime. Cu această ocazie, sibianul a stabilit un nou record personal cu o săritură de 1,67 metri.
Sportivul de la Clubul Sportiv Școlar Șoimii a obținut și medalia de argint la săritura în lungime, cu 5,47 metri, egalându-și recordul personal.
”Dominic este un copil genial. A stabilit la înălțime un nou record personal, cu care a devenit campion național de copii 1, iar la săritura în lungime și-a egalat recordul personal și a luat «argintul», în condițiile în care condițiile de pregătire sunt dificile. Este un sportiv de mare valoare, un băiat modest,fenomenal și plin de calități. A mai luat o medalie de aur și una de argint la aceste probe la concursurile din sală, pe lângă faptul că a terminat cu 10 la școală și a câștigat și Olimpiada de Astrologie la nivel județean. Pentru mine, este «Super Domi», îl felicit din suflet si le mulțumesc părinților pentru sprijinul acordat”, a declarat antrenorul atletului de la CSȘ Șoimii, prof. Gabriel Băra.
Campionatele Naționale de copii 1 și 2 în aer liber au avut loc la Craiova, la această competiție fiind prezenți peste 300 de sportivi.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA