FITS 2024
Tribuna
Sibianca Teodora Frățilă (Miados), locul al cincilea la Balcaniada de judo
Ovidiu BOICA
774 vizualizari
Sibianca Teodora Frățilă (Miados), locul al cincilea la Balcaniada de judo

Teodora Frățilă, sportivă legitimată la clubul sibian Miados, s-a clasat pe locul al cincilea la ediția din acest an a Campionatelor Balcanice de judo care a avut loc la Podgorica, în Muntenegru. Sportiva pregătită de prof. Andreea Ionaș a concurat la categoria 44 kg, la U18.

Pentru Teodora Frățilă, aceasta este a doua clasare pe locul al cincilea la un Campionat Balcanic, după cea de acum doi ani, din Turcia, tot la U18, dar la categoria 40 kg.

Sibianca obținuse calificarea la Balcaniadă după ce, în urmă cu aproximativ o lună, cucerise medalia de bronz la Campionatele Naționale de la Arad.

”Aceasta a fost a doua mea participare la Campionatele Balcanice, după cea din 2022, din Turcia. Și atunci, ca și acum, m-am clasat pe locul 5, tot la U18, dar acum doi ani am concurat la 40 kg.

La Podgorica, a fost o competiție destul de dificilă, am fost opt sportive la categorie”, a declarat, pentru TRIBUNA, Teodora Frățilă, care a început deja pregătirile pentru Campionatele Naționale de sol, din toamnă.

Este o sportivă ambițioasă, care a reușit să se mențină pe podium în fiecare an. Se numără printre copiii noștri cu evoluții constante, mereu e înluptă pentru un loc pe podium, indiferent că e vorba despre competițiile naționale sau cele internaționale, sau competiții în care ne verificăm gradul de pregătire. Suntem convinși că poate și mai mult de-atât, la fel ca toți ceilalți copii ai noștri.

Dorim să mulțumim încă o dată Consiliului Județean Sibiu pentru sprijinul acordat în procesul de pregătire al copiilor noștri și pentru sprijinul acordat pentru participarea la diferite competiții, și această acțiune, prezența Teodorei la Campionatul Balcanic, fiind susținută prin Agenda Cultural-Sportivă”, a declarat managerul clubului Miados, Adrian Mihai.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica