FITS 2022
Tribuna
Sibianca Antonia Tuță (Miados), campioană națională, în Sala ”Transilvania”
b.o.n.
739 vizualizari
Sibianca Antonia Tuță (Miados), campioană națională, în Sala ”Transilvania”
Sportiva pregătită de prof. Andreea Ionaș a triumfat la categoria 44 kg, la U13. Alți trei judoka de la Miado's s-au clasat pe locul al treilea la Campionatele Naționale U13 și U15 desfășurate weekendul trecut, la Sibiu.

 

Antonia Tuță a cucerit medalia de aur la Campionatele Naționale U13 și U15 care s-au desfășurat, weekendul trecut, în Sala ”Transilvania” din Sibiu, în organizarea Federației Române de Judo și a clubului Miado's. Sportiva pregătită de prof. Andreea Ionaș, la ACS Miado's, a triumfat la categoria 44 kg, la U13.

Alți trei sportivi de la Miado's au urcat pe treapta a treia a podiumului, Ciprian Borșa (55 kg) la U13, Alexandra Burjan 57 kg) și Tudor Trif (34 kg) la U15.

”Sunt mulțumită de modul în care s-au comportat sportivii noștri la aceste Campionate Naționale. Am obținut 4 medalii, dintre care una de aur, prin Antonia Tuță. Rezultatele sunt pe măsura așteptărilor, având în vedere că a fost o concurență acerbă, la această competiție desfășurată la Sibiu participând aproximativ 700 de judoka, reprezentând peste 50 de cluburi din întreaga țară”, a declarat prof. Andreea Ionaș.

Miado's a mai fost reprezentat la aceste Campionate Naționale de Titus Mihai (categ. 46 kg) - locul al V-lea, Paul Frățilă (38 kg), Andrei Astalasiu (38 kg) și Constantin Cacoveanu (66 kg) la U13, Iustin Bucea (46 kg) - locul al V-lea, Marcus Mihai (60 kg) - locul al V-lea, Matei Barbu (38 kg), Sebastian Petrescu (46 kg), Tudor Băcilă (50 kg), David Cantor (50 kg) și Tudor Burnete (50 kg) la U15.

”Cred că am reușit să organizăm la Sibiu, în Sala «Transilvania», în bune condiții această ediție a Campionatelor Naționale U13 și U15. Mulțumim tuturor care ne-au fost alături pentru implicare și  sprijinul acordat, nu în ultimul rând părinților și Primăriei Municipiului Sibiu, evenimentul fiind co-finanțat prin Agenda Cultural-Sportivă”, a afirmat președintele clubului Miado's, Adrian Mihai.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA