Tribuna
Sevis
Sezon înghețat în Liga Națională. BC CSU Sibiu termină pe podium. Beneficii pentru cei aproape 1500 de abonați
b.o.n.
1312 vizualizari
Sezon înghețat în Liga Națională. BC CSU Sibiu termină pe podium. Beneficii pentru cei aproape 1500 de abonați
”Vulturii” sunt pe locul al treilea la momentul opririi campionatului în Liga Națională Masculină de Baschet (LNMB) și ar putea juca din nou în FIBA Europe Cup. Oficialii clubului BC CSU Sibiu le oferă suporterilor care au avut abonament pentru sezonul 2019/2020 mai multe beneficii și reduceri. Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu, a declarat că și-ar fi dorit ca sezonul să se încheie pe parchet, iar echipa sa să fi disputat o nouă finală, dar crede că sănătatea este mai importantă.

 

Consiliul Director al Federației Române de Baschet, format din 15 membri, a decis, marţi, îngheţarea Ligilor Naţionale, feminină şi masculină, fără acordarea titlurilor de campioană, cu clasamentele în vigoare la data întreruperii, 8 martie. Decizia de marţi a fost luată în contextul pandemiei de Covid-19 și va intra în vigoare vineri, 22 mai. În urma acestei deciziii, liderul LNMB la data întreruperii competiţiei, adică ”U” Cluj (33 puncte), ar urma să joace în Basketball Champions League, iar echipele de pe locurile 2-3, adică CSM Oradea (33) şi CSU Sibiu (31) în FIBA Europe Cup. O decizie privind participarea în cupele europene pentru echipele româneşti va anunţa FIBA, cel mai probabil în luna iunie.
Oficialii BC CSU Sibiu susțin că, în perioada imediat următoare, caută soluții pentru a se revanșa față suporterii abonați cu reduceri și cadouri oferite în baza cardului de abonat. ”Vulturii” au avut, în sezonul 2019/2020, un număr impresionant de abonați: 1480.
”Chiar dacă ne-am fi dorit să încheiem stagiunea pe parchet, pandemia de coronavirus ne determină să reconsiderăm planurile inițiale. Federația Română de Baschet a decis încetarea sezonului competițional actual, urmare a situației excepționale în care ne aflăm. Continuăm însă activitatea cu care eram obișnuiți în pauza competițională, facem planuri pentru următorul sezon și încercăm să le adaptăm situației în care ne aflăm. (...) În sezonul 2019/2020 am înregistrat 1480 de abonați, un număr extrem de mare, la fel ca și dragostea lor pentru culorile galben-albastre, astfel că fiecare abonat va primi o mască #NuCedăm, în baza abonamentului pentru sezonul 2019/2020. Pentru ridicarea acesteia vă așteptăm, până la finalul lunii mai 2020, în fiecare zi, între orele 9:00 și 12:00, la sediul BC CSU Sibiu, str. Rennes, nr. 2”, se arată în comunicatul de presă al clubului sibian.
De asemenea, fanii echipei vor beneficia în sezonul următor, la reînnoirea cardului de acces la meciurile BC CSU Sibiu, de o reducere de 20 la sută din prețul abonamentului. Pentru moment, oficialii clubului lucrează la strategia de ticketing pentru viitorul sezon și așteaptă să le fie comunicat termenul la care specialiștii din sport și sănătate vor permite reluarea competițiilor cu spectatori.
 
Floca: ”Ne-am fi dorit să jucăm o nouă finală, dar sănătatea e mai importantă”
 
Directorul BC CSU Sibiu, Horațiu Floca, a declarat, după ce FRB a luat decizia de a îngheța sezonul, că și-ar fi dorit ca lupta pentru titlu să se ducă până la final pe parchet. Oficialul ”galben-albaștrilor” visa la o nouă finală jucată de CSU, după cea din sezonul precedent, pierdută în fața Oradiei, dar consideră că lupta pentru protejarea sănătății este mai importantă.
”BC CSU Sibiu a pus pe primul loc sănătatea, în această perioadă, pentru că dincolo de orice competiții, lupta pentru protejarea sănătății am considerat-o cea mai importantă. Ne-am fi dorit, și anul acesta, să jucăm finala campionatului, dar pandemia de coronavirus ne-a determinat să ne reevaluăm prioritățile. Nu avem altă soluție decât să ne adaptăm vremurilor, încercând să păstrăm alături de noi, ceea ce ne-a consacrat, în primul rând, de-a lungul timpului - familia galben-albastră. Niciun trofeu nu valorează cât dragostea oferită de suporterii BC CSU Sibiu și, din acest punct de vedere, cred că prin ei avem cel mai valoros și bogat palmares. De asemenea, numărul mare de parteneri ai echipei noastre (38) sunt dovada vie că proiectul BC CSU Sibiu are toate armele pentru a depăși această situație excepțională. Le mulțumim tuturor celor care rămân aproape de noi, mai ales acum, în vremuri atât de complicate. Vom dovedi că forța acestei familii galben-albastre e mai puternică decât orice obstacol și sunt convins că vom depăși cu bine această perioadă”, a spus Horațiu Floca.
 
Reduceri pentru abonați
 
Oficialii BC CSU Sibiu îi sfătuiesc pe toți abonații să păstreze cardurile din sezonul 2019/2020 pentru că rămân valabile reducerile oferite de partenerii echipei:
- 15 la sută reducere la cumpărături de minim 200 de lei, din magazinul ANDU sau de pe siteul andusports.ro;
- 10 la sută reducere la produsele DAbo;
- 10 la sută reducere la produsele  Sucre;
- 20 la sută reducere la produsele Naturo Juice comercializate în magazinul de pe B-dul Nicolae Bălcescu, care se va deschide începând de vineri, 22 mai.
 

 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia