FITS 2024
Tribuna
Șelimbărul transferă în Superligă! Va fi coleg cu Radu Crișan la Gloria Buzău
Ovidiu BOICA
2542 vizualizari
Șelimbărul transferă în Superligă! Va fi coleg cu Radu Crișan la Gloria Buzău
© Vali MACREA
Ocupanta locului al treilea la finalul sezonului trecut, CSC Șelimbăr, s-a despărțit de Tudor Călin, mijlocașul ajungând la o nou-promovată în prima divizie.

 

Mijlocașul Tudor Călin s-a despărțit de CSC Șelimbăr, ajungând în lotul unei echipe care a promovat în Superligă, în această vară. După ce a fost unul dintre jucătorii de bază din rândul ”călăreților roșiI” în ediția precedentă de campionat, fotbalistul de 23 de ani devine definitiv jucătorul Gloriei Buzău, unde se va reîntâlni cu Radu Crișan.

Clubul din Șelimbăr a anunțat despărțirea de Tudor Călin pe rețelele de socializare.

CSC 1599 Șelimbăr transferă în SuperLiga României!

Clubul nostru a ajuns la un acord cu formația Gloria Buzău pentru transferul definitiv al lui Tudor Călin!

Mijlocașul central a fost unul dintre jucătorii providențiali pentru echipa noastră sezonul acesta și a avut evoluții remarcabile care l-au propulsat în atenția cluburilor din Superliga României.

Tânărul de 23 de ani a devenit un călăreț roșu vara trecută și a purtat tricoul nostru în 24 de partide, având un gol înscris.

Mulțumim, Tudor pentru perioada petrecut la echipa noastră!”, este anunțul de pe Facebook al clubului sibian.

Ajuns în vara anului trecut la CSC Șelimbăr, Tudor Călin a fost unul dintre obișnuiții primului ”unsprezece”, făcând pereche în fața defensivei cu Mickael Panos. El a fost folosit de antrenorul Claudiu Niculescu în 24 din cele 29 de meciuri câte au disputat ”călăreții roșii” în sezonul regular și play-off. Tudor Călin și-a trecut o singură dată numele pe lista marcatorilor pentru CSC Șelimbăr.

”Călăreții roșii” s-au mai despărțit, în această vară, de portarii Simion Bumbar, Marius Aldescu, fundașii stânga Cătălin Alexe și Florinel Mitrea, cărora li s-a alăturat pe lista jucătorilor aflați la final de contract și cărora nu li s-a mai propus noi înțelegeri și Raul Rotund.

În plus, CSC Șelimbăr a mai anunțat rezilierea contractului cu Gabriel Deac și e de așteptat să se renunțe și la atacantul Alexandru Pop.

Un alt jucător, ghanezul Emanuel Baba Ayine, s-a întors la antrenamentele lui Marius Măldărășanu după ce i-a expirat împrumutul de la FC Hermannstadt.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica