Tribuna
PNL
Șelimbărul merge ”ceas”! Șase din șase pentru jucătorii lui Florin Maxim
Șelimbărul merge ”ceas”! Șase din șase pentru jucătorii lui Florin Maxim
Noul lider al clasamentului Seriei a VII-a a Ligii 3 este Viitorul Șelimbăr după victoria de vineri, de la Rășinari, cu Gilortul. Neacșa a marcat golul decisiv în minutl 90, din penalti. Șelimbărul este singura echipă cu maximum de puncte din serie și are un joc mai puțin disputat.

 

Echipa din Șelimbăr a obținut al patrulea succes în Liga 3 din tot atâtea meciuri disputate și este noul lider în Seria a VII-a, cu 12 puncte, maximum posibile. Acestora li se adaugă cele două victorii obținute în Cupa României.

Vineri, jucătorii lui Florin Maxi s-au impus la limită, scor 3-2, în fața celor de la Gilortul Tg. Cărbunești.

Meciul de la Rășinari a început practic de la 1-0, Alex Curtean deschizând scorul în minutul 2 cu un șut la colțul lung de la 25 de metri. Oaspeții au egalat prin Roncea, patru minute mai târziu, în urma unui corner, iar Dănăricu a făcut 1-2 cu un șut de la distanță, din lovitură liberă.

Până la pauză, Viitorul a egalat prin Andrei Roșu, bine servit de Cârstean.

Victoria echipei din Șelimbăr a fost adusă de Alexandru Neacșa, acesta transformând o lovitură de la 11 metri obținută de Cîrloanță în ultimul minut.

Antrenorul Florin Maxim a folosit următoarea formulă de echipă: Neacșu - Groza, Seb. Ignat, Bg. Vișa, Monea, Al. Neacșa, Al. Curtean, Giura, A. Roșu, Loren Niță, Ad. Cârstean. Au mai jucat Cîrloanță, Cip. Natea, R. Moga și Căt. Tineiu. Pe bancă: Matenciuc, A. Câmpean.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia