Tribuna
Șelimbărul încheie seria meciurilor de verificare cu încă o victorie. ”Călăreții roșii”, neînvinși în amicalele din iarnă
Ovidiu BOICA
557 vizualizari
Șelimbărul încheie seria meciurilor de verificare cu încă o victorie. ”Călăreții roșii”, neînvinși în amicalele din iarnă
© Vali MACREA
Echipa lui Claudiu Niculescu a câștigat, sâmbătă, pe ”Obor”, cu 2-0 meciul cu o altă divizionară secundă, Unirea Dej. Golurile au gost marcate de Panos și Deac.

 

Liderul clasamentului Ligii 2 după 15 etape a câștigat ultimul test de dinaintea reluării campionatului. Sâmbătă la prânz, șelimbărenii au câștigat cu 2-0 amicalul disputat la Sibiu, pe Stadionul ”Obor”, cu Unirea Dej.

Mickael Panos a deschis scorul în prelungirile primei reprize dintr-o lovitură liberă, iar Gabriel Deac a dublat avantajul ”călăreților roșii” la 10 minute de la reluare cu un voleu din interiorul careului mare.

Antrenorul Claudiu Niculescu a început meciul cu ”unsprezecele” Alexandru Roșca - Raul Palmeș, Alexandru Gîț, Ciprian Natea, Florinel Mitrea - Emanuel Baba Ayine, Tudor Călin - George Monea, Casian Soare, Stefan Visic - Alexandru Darius Pop.

Pe parcurs au mai intrat Mickael Panos, Rodri Hernando, Gabriel Deac, Cătălin Alexe, Raul Gherman, Robert Gliga, Valentin Drăghescu și portarul Marius Aldescu.

 

Două victorii și trei remize în amicale

 

Jocul cu Unirea Dej a fost al cincilea amical din această perioadă, iar victoria de sâmbătă, a doua pentru ”călăreții roșii”.

Seria meciurilor de verificare a debutat cu o victorie la limită în cantonamentul din Antalya, 1-0 cu  TS Podbeskidzie Bielsko-Biała, o echipă din primul eșalon al Poloniei, golul fiind reușit de George Monea.

Au urmat trei remize la rând, două cu echipe din Uzbekistan, 0 -0 cu FK Andijan și 2-2 cu FC Sogdiana. La acesta din urmă, golurile Șelimbărului au fost reușite de Monea și Tudor Călin.

Între cele două teste cu formațiile din Uzbekistan, ”călăreții roșii” au făcut 1-1 cu echipa a doua a clubului ceh Sigma Olomouc, din eșalonul secund, golul acestora fiind reușit de Ciprian Natea.

Campionatul Ligii 2 se reia în această săptămână, CSC Șelimbăr urmând să joace la Tg. Jiu, cu Viitorul Pandurii, ocupanta locului 6, duminică, 25 februarie.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA