Tribuna
Șelimbărul, doar remiză la ultima reprezentație din an
Ovidiu BOICA
648 vizualizari
Șelimbărul, doar remiză la ultima reprezentație din an
Meciul dintre CSC 1599 și Poli Iași s-a terminat fără gol, în ultima etapă din 2021 a eșalonului secund. Sibienii și-au creat mai multe situații de gol, dar nu au reușit să fructifice niciuna din ele. Șelimbărul încheie anul în care a promovat în prima jumătate a clasamentului Ligii 2 și, în cele 3 etape care au mai rămas de disputat din sezonul regular, poate prinde locurile de play-off.

 

”Ultima impresie contează”, spunea înaintea meciului cu Poli Iași antrenorul Șelimbărului, Eugen Beza. Ultima impresie pe 2021, pentru că mai sunt de disputat trei meciuri din sezonul regular, iar apoi mai vedem, în play-off sau play-out. Ultima impresie n-a fost tocmai grozavă însă, pentru că sibienii au terminat la egalitate cu Poli Iași, deși cifrele au fost de partea lor. Echipa care le-a răpus, la Avrig, pe Concordia și ”U” Cluj, printre altele, s-a împiedicat de formația lui Costel Enache, 90 de minute nefiind suficiente pentru niciuna dintre cele două tabere pentru a debloca tabela. Per ansamblu însă, impresia lăsată de CSC în 2021 a fost una la superlativ: o promovare istorică pentru Șelimbăr și o clasare la mijlocul clasamentului, fără să fie amenințată cu retrogradarea, mai mult, afglată ”în cărți” pentru un loc în play-off.

Moldovenii păreau să fi venit cu lecția bine învățată și au avut prim-planul în primele minute, fără însă să se apropie periculos de buturile apărate de Gal. Prima ocazie a apărut însă la cealaltă poartă, însă abia după un sfert de oră, cei aproximativ o sută de spectatori încălzindu-se puțin la șutul lui Ciocâlteu, însă mingea trimisă de jucătorul Șelimbărului, din marginea careului mare, a trecut peste transversală ('16).

Prima reluare pe spațiul porții le-a aparținut tot sibienilor, Yameogo trimițând cu boltă, în brațele lui Brânză, din centrarea lui Monea ('19).

Yameogo a trecut apoi la serviciu, așezându-i mingea pe cap lui Cîrstean, dintr-o lovitură liberă, dar atacantul a trimis peste transversală de la 8-9 metri ('40).

Mai aproape de gol a fost Cărăruș, în ultimul minut al primei reprize, însă fotbalistul moldovean a reluat alături, cu capul, de la bara a doua, în urma cornerului bătut de Tătar.

O nouă ocazie a fost irosită de tânărul Ruben Vecerdea, la 3 minute de la reluare, jucătorul ”sub vârstă” trimițând pe lângă bară, la colțul lung, după o centrare a lui Tătar.

Oaspeții au scos pentru prima dată capul de la cutie abia după o oră de joc, dar Sekou Camara n-a prins cadrul porții, la o fază în care Asăvoaei a trimis în marginea careului mic ('61).

Brânză a păstrat poarta intactă la o fază în care Natea a fost cât pe ce să producă în sfârșit deschiderea scorului ('64), apoi Cană a respins aproape de pe linia porții mingea reluată de Yameogo cu capul ('67).

Camara și-a încercat norocul la rândul său, dar a trimis alături de la 10 metri lateral stânga ('71).

Ciprian Natea n-a putut trimite periculos un balon centrat în cros de Alexandru Luca ('83), iar ultima situație de gol i-a aparținut lui Cărăruș, care a reluat din centrarea lui Monea, însă Brânză a reținut ('88).

 

CSC 1599 ȘELIMBĂR - POLITEHNICA IAȘI 0-0

CSC 1599 ȘELIMBĂR: 25. Rareș Gal - 20. George Monea, 6. Ciprian Natea, 24. Bogdan Vișa, 17. Daniel Tătar (cpt.) - 21. Ioan Cărăruș, 5. Robert Boboc - 16. Ruben Vecerdea (33. Alexandru Luca '62), 26. Alexandru Ciocâlteu, 11. Blaise Yameogo (7. Alexandru Curtean '85) - 46. Adrian Cîrstean (9. Toni Suciu '77). Antrenor: Eugen Beza. Rezerve neutilizate: 12. Cosmin Vâtcă, 8. Radu Criștiu, 14. Roberto Răcean, 2. Alexandru Badea, 30. Radu Crișan, 77. Nicolas Antone.

POLI IAȘI: 12. Ianoș Brânză - 19. Răzvan Onea, 15. Okan Chatziterzoglou (5. Ștefan Cană '59), 37. Florin Plămadă (cpt.), 7. Tiberiu Serediuc (14. Alexandru Aftanache '76), 28. Paul Chiorean (6. Marian Târșa '87), 10. Francisc Cristea, 77. Alexandru Stan, 8. Marian Stoenac (98. Robert Asăvoaei '59), 23. Cătălin Defta (21. Ionuț Pelivan '59), 17. Sekou Camara. Antrenor: Constantin Enache. Rezerve neutilizate: 1. Teodor Axinte, 3. Dragoș Ungurenașu, 20. Jean Deretti, 25. Alexandru Mărieș.

Arbitru: Sorin Vădană (Cluj-Napoca). Asistenți: Vlad Bârleanu (Bucureşti), Cristian Voicu (Focşani). Rezervă: Iuliana Elena Demetrescu (Rm. Vîlcea).

Observatori: Ionuț Borcan (Ploieşti), Viorel Lolea (Reşiţa).

Cartonașe galbene: R. Boboc '57, Monea '75 / Chatzierzoglou '30, Al. Stan '37, Onea '39.

Cartonașe roșii: - / -.

Raportul șuturilor: 16-8 (pe poartă 5-1). Cornere: 7-5. Ofsaiduri: 0-2. Raportul faulturilor: 10-16.

Stadion: ”Orășenesc” Avrig.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia