Tribuna
SEVIS
Șelimbărul, câștigătoarea seriei, cu 4 etape înainte de final
b.o.n.
801 vizualizari
Șelimbărul, câștigătoarea seriei, cu 4 etape înainte de final
Echipa lui Florin Maxim nu mai are cum să piardă primul loc după succesul de la Tg. Cărbunești, deși mai sunt 4 etape. Măgura a făcut un pas în plus spre barajul pentru promovarea în Liga 2. Și Gaz Metan 2 a obținut o victorie în deplasare, în vreme ce echipa a doua a lui Hermannstadt a cedat,la Rășinari, cu 3-2 în fața formației lui Florin Costea.

 

Viitorul și-a asigurat matematic câștigarea seriei, iar de acum se pot concentra la barajul pentru promovarea în Liga 2. În urma victoriei de la Tg. Cărbunești, Șelimbărul este acum la 14 lungimi în fața următoarei clasate, Măgura Cisnădie, iar în joc mai sunt doar 12 puncte în cele 4 etape rămase.

Cu Gilortul, Adi Cîrstean a înscris o ”dublă” în mai puțin de un sfert de oră. Alex Curtean a majorat diferența la două minute de la rleuare, rezultatul final fiind stability de Andrei Roșu.

Măgura a avut un meci greu cu CSM Deva, dar a reușit să seimpună cu 2-0, pe teren propriu. În favoarea formației lui Neluțu Luca au fost și rezultatele indirect, astfel că aceasta a făcut încă un pas spre barajul pentru Liga 2.

Tot o victorie a obținut și echipa a doua a Gazului Metan, 3-2 în deplasare cu Flacăra Horezu. Luis Nițu și Paul Costea au înscris în prima jumătate de oră, dar Dinu a redus din diferență în finalul primei reprise. Rezultatul final l-a stability același Paul Costea dintr-o lovitură de la 11 metri.

Singura echipă din județ care a pierdut în această etapă e FC Hermannstadt 2. Sibienii au jucat la Rășinari și au primit gol în chiar primul minut de la experimentatul Florin Costea. Georgescu a făcut 2-0 pentru Viitorul Dăești,apoi Adi Șter a redus din diferență,din penalti. Până la pauză, Octavian Vasile a făcut 3-1, golul lui Sîntean, tot de la punctual cu var, din minutul 82, nefiind în măsură să mai schimbe ceva.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Comunicat_de_Presa_benef-finali-Amador-Concept

Comunicat de presa Jujube Atelier

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia