Tribuna
Șelimbărul are doi convocați pentru meciurile naționalei U20 cu Polonia și Italia. Sibianul Alex Oroian nu mai ajunge la lot
b.o.n.
1932 vizualizari
Șelimbărul are doi convocați pentru meciurile naționalei U20 cu Polonia și Italia. Sibianul Alex Oroian nu mai ajunge la lot

 

Alexandru Luca și Toni Suciu, ambii de la CS Comunal Șelimbăr, au fost convocați de selecționerul Bogdan Lobonț pentru amicalele cu reprezentativele U20 ale Poloniei și Italiei care vor avea loc pe 11 și 15 noiembrie. În schimb, Alexandru Oroian nu mai face parte din lot din cauza unor probleme de ordin medical.

Oroian nu este singurul jucător care ratează cele două meciuri din motive de ordin medical. Andrei Mărginean (ACR Messina/Italia) este și el accidentat. Cei doi au fost înlocuiți de Robert Mustacă, de la Unirea Slobozia, și Alin Văsălie, de la Minaur Baia Mare.

”Din păcate, din motive medicale, Alexandru Oroian (Hermannstadt) și Andrei Mărginean (ACR Messina/Italia) nu mai sunt apți pentru această acțiune, astfel că în locul lor au fost convocați Robert Mustacă (Unirea Slobozia) și Alin Văsălie (Minaur Baia Mare)”, se arată în comunicatul emis de Federația Română de Fotbal.

”Tricolorii” lui Bogdan Lobonț o vor întâlni pe Polonia U20 pe 11 noiembrie, la Voluntari, pe Stadionul ”Anghel Iordănescu”, iar pe Italia U20, luni, 15 noiembrie, la Sassuolo.

Lotul României U20, pentru acțiunea din noiembrie, ultima din acest an:

Otto Hindrich (CFR Cluj), Bogdan Eftimie (Viitorul Pandurii Tg. Jiu), Anthony Petre (Bologna/Italia) - portari; Darius Grosu (Metaloglobus), Eduard Duțu (Montevarchi/Italia), Cosmin Oprean (Cittadela/Italia), Deniz Giafer (Dinamo București), Daniel Bîrzu (Farul Constanța), Gabriel Buta (Farul Constanța), Robert Sălceanu (Dunărea Călărași) - fundași; Ovidiu Perianu (FCSB), Alin Văsălie (Minaur Baia Mare), Ștefan Pănoiu (Rapid București), Francisc Cristea (Politehnica Iași), Eduard Radaslavescu (Farul Constanța), Constantin Grameni (Farul Constanța), Alexandru Luca (CSC Șelimbăr), Robert Mustacă (Unirea Slobozia) - mijlocași; Ahmed Bani (Dinamo București), Cristian Dumitru (FC Argeș), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Louis Munteanu (Fiorentina/Italia), Toni Suciu (CSC Șelimbăr) - atacanți.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA