Tribuna
Șelimbărul a pierdut și al treilea amical. Yameogo a marcat primul gol al sibienilor în această iarnă
Ovidiu BOICA
1504 vizualizari
Șelimbărul a pierdut și al treilea amical. Yameogo a marcat primul gol al sibienilor în această iarnă
© Facebook CSC 1599 Șelimbăr
După 0-3 cu FC ”U” Craiova 1948 și 0-4 cu Sepsi, două echipe din primul eșalon, jucătorii pregătiți de Eugen Beza au cedat, sâmbătă, și pe terenul unei formații din Liga 3. CSC Șelimbăr a pierdut cu 3-1, la Deva, testul cu echipa locală, pregătită de Ștefan Nanu. Blayse Yameogo a înscris primul gol al sibienilor în amicalele din această iarnă. Pentru CSC 1599 urmează amicalul cu FC Hermannstadt, miercuri, 26 ianuarie.

 

Șelimbărul  mai are de așteptat până să obțină primul succes în amicalele din această iarnă, chiar dacă sâmbătă a jucat pe terenul unei echipe din Liga 3. După eșecurile de la Craiova și Sf. Gheorghe, 0-3 cu FC ”U” 1948 și 0-4 cu Sepsi OSK, ”cavalerii roșii” au cedat și pe terenul celor de la CSM Deva. Sâmbătă, CSC Șelimbăr a pierdut cu 3-1 jocul disputat în compania unei formații pregătite de Ștefan Nanu.
Gazdele au deschis scorul încă din minutul 12, când Kayondo a profitat de o eroare a portarului Șelimbărului, Rareș Gal, în marginea careului mic și a trimis în plasă, din apropiere. Douăzeci de minute mai târziu, același Gal a respins până la Kayondo, mingea centrată de Bloj, iar vârful de atac ugandez a făcut ”dubla”.
Yameogo a redus din diferențâă, stabilind scorul pauze, în minutul 36, la capătul unei acțiuni prelungire de atac.

© Facebook CSC 1599 Șelimbăr

La reluare, șelimbărenii puteau egala, dar s-a opus bara porții apărate de Bădescula reluarea lui Toni Suciu. În replică, Kayondo a fost cât pe ce să înscrie și al treilea gol, însă a trimis peste transversală,din apropiere.
Bloj a refăcut diferența de două goluri în minutul 69, cu un șut dintr-o lovitură liberă de la circa 25 de metri, lateral stânga.     
Avramovici a trecut în două rânduri pe lângă golul patru al Devei. Nu e mai puțin adevărat că și Radu Crișan putea reduce a minim diferența, însă Vasilescu a respins de pe linia porții la lovitura cu capulul a lui Radu Crișan.
Ștefan Nanu, antrenorul CSM-ului, a folosit o formulă de echipă în care s-au regăsit și trei dintre jucătorii nou-veniț în iarnă, Dumbrăvean, Cuibari și Avramovic, conform sportulhunedorean.ro. Sulea și Kelemen au lipsit, în schimb, nerefăcuți după accidentări. Nanu a jucat cu Jianu (Bădescu 46) - Vasilescu, Plută (Iordache 63), Dumbrăvean, Doboș - Bloj (Marinca 70), Stelea (Dobre 63), Cuibari (Săulescu 46; Cuibari 54), Avramovici, Kayondo. Intrat la pauză, Săulescu a fost schimbat după numai câteva minute, din cauza unei accidentări. Cu probleme medicale a părăsit terenul și Plută.

© Facebook CSC 1599 Șelimbăr

De cealaltă parte, Eugen Beza a început partida cu ”unsprezecele” Rareș Gal - George Monea, Ciprian Natea, Radu Crișan, DanielTătar - Alexandru Curtean, Ion Cărăruș, Blaise Yameogo - Costiniuc (în probe), Alexandru Ciocâlteu, Bogdan Rotar. Au mai jucat Alexandru Vodă, Toni Suciu, Ruben Vecerdea, Alexandru Luca, Adrian Cârstean, Radu Criștiu, Nicolas Antone, Hulpușiu și Lucian Buzan. Au  lipsit Bogdan Vișa (accidentat), și Ousmane Viera.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA