Tribuna
Apa Canal
Se reia Liga 3! Șelimbărul reîncepe cursa pentru promovarea în eșalonul secund. Maxim: ”De-abia așteptăm primul meci oficial”
Ovidiu BOICA
3277 vizualizari
Se reia Liga 3! Șelimbărul reîncepe cursa pentru promovarea în eșalonul secund. Maxim: ”De-abia așteptăm primul meci oficial”
După o pauză de 3 luni se reia și cel de-al treilea eșalon. La sfârșitul acestei săptămâni sunt programate meciurile din cea de-a doua etapă a returului. În seria din care fac parte cele trei echipe din județ, Viitorul Șelimbăr e lider autoritar, cu un avans de 11 puncte față de următoarea clasată, ”satelitul” Gazului Metan.

 

Vacanța echipelor din Liga 3 e pe cale să ia sfârșit. Vineri și sâmbătă, 12-13 martie, sunt programate meciurile celei de-a doua etape a returului. Liderul autoritar al clasamentului Seriei a VII-a, Viitorul Șelimbăr, este la 11 lungimi în fața formației de pe locul secund, Gaz Metan 2 Mediaș.

Sâmbătă, jucătorii lui Florin Maxim vor juca la Rm. Vîlcea, în Zăvoi, cu Minerul Costești, echipă pe care au învins-o în tur cu un categoric 7-0.

”Ținând cont că perioada de pauză a fost atât de lungă, fără meciuri oficiale, de-abia așteptăm partida cu formația din Costești, de sâmbătă. Așteptăm cu toții reluarea campionatului, atât noi, cei din staff-ul tehnic, cât și jucătorii”, a declarat antrenorul Viitorului, Florin Maxim, care are la dispoziție întreg lotul pentru întâlnirea cu ”minerii”.

Echipa din Șelimbăr și-a completat lotul, în această iarnă, cu 5 jucători. Printre ei se numără Cosmin Vîtcă, un portar cu foarte mare experiență. Ajuns la 39 de ani, goal-keeper-ul se poate lăuda cu două titluri de campion național obținute cu CFR Cluj. ”I-am mai transferat pe Raul Drugă, un mijlocaș central de picior stâng, pe Patrick Peter, de asemenea un mijlocaș lateral de picior stâng, plus doi juniori de viitor, ambii născuți în 2003, Badea și Ruben. Aveam nevoie de câțiva jucători pentru a nu se mai repeta situația din tur, când am fost nevoiți să ne prezentăm la patru meciuri cu doar 13 jucători pe foaie, de vină fiind îmbolnăvirile cu Covid-19. Am trasferat exact ce am considerat că ne lipsește”, a mai spus Maxim.

Despre obiectiv, Florin Maxim spune că acesta nu poate fi decât promovarea în Liga 2: ”Suntem echipa de pe primul loc. Suntem conștienți de eforturile depuse pentru a ajunge acolo. Avem un avantaj bun față de următoarea clasată, iar ceea ce am reușit până acum, am reușit prin multă muncă, prin sacrificiu, perseverență, organizare și prin spiritul de grup. Normal, obiectivul este clar, promovarea în eșalonul secund”.

În perioada de pregătire din iarnă, Viitorul Șelimbăr a susținut 11 meciuri de verificare, câte două cu juniorii clubului sibian Alma, FC Hermannstadt 2, AFC Od. Secuiesc, Gaz Metan 2 Mediaș, și câte unul cu Unirea Dej, Unirea Ungheni și Ripensia Timișoara U19. ”Am încercat să le dau minute tuturor jucătorilor din lot”, a explicat tehnicianul formației din Șelimbăr.

 

 


comentarii
1 comentarii

Cate puncte are avans fata de a doua clasata ? 11 sau 9 ? Dupa ce am citit articolul sunt in ceata. Si domnul Ovidiu Boica era nemancat cand a scris articolul ? A mancat la greu din litere.
Dumitru HERESANU
09.03.2021 11:56
Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA