Tribuna
PNL
Săndoi, după remiza albă cu Germania U21: ”Cred că am fi putut să câștigăm!” Despre atmosfera de pe stadion: ”Magnifică!”
Ovidiu BOICA
3669 vizualizari
Săndoi, după remiza albă cu Germania U21: ”Cred că am fi putut să câștigăm!” Despre atmosfera de pe stadion: ”Magnifică!”
© Vali MACREA

 

Selecționerul reprezentativei de tineret a României, Emil Săndoi, a afirmat, în conferința de presă de la finalul jocului de pe ”Municipal”, că ”tricolorii” au avut ocaziile mai multe și mai clare în fața campioanei europene și ar fi meritat să câștige.

”Consider că este un rezultat pozitiv, i-am și felicitat pe băieți în vestiar pentru atitudinea pe care au avut-o astăzi (n.a. marți) pe parcursul întregului joc. Pe final, am mai suferit puțin, dar dacă stau să mă gândesc, adversarul a avut o posesie mai bună, însă ocaziile cele mai multe și cele mai clare noi le-am avut. Și contabilizând ocaziile pe care noi le-am avut, cred că am fi putut să câștigăm, dar până la rmă haideți să zicem că e un rezultat echitabil. Contabilizând de-o parte ocaziile clare pe care le-am avut noi și de partea cealaltă uneori posesia mai bună pe care a avut-o adversarul”, a afirmat Săndoi.

Antrenorul naționalei U21 nu este îngrijorat că jucătorii săi nu au marcat în cele două amicale din această perioadă, 0-2 cu Portugalia, pe ”Ghencea”, și 0-0 acum, cu Germania, dar speră ca norocul să-și întoarcă fața către ”tricolori” când vor avea mai mare nevoie: ”E păcat că nu am reușit să înscriem niciun gol. Dar, nu vreau să vorbesc decât de meciul de astăzi (n.a. marți) pentru că efectiv am avut în unele momente niște ocazii destul de clare, poate numai neșansa, ghinionul a făcut să nu înscriem. Cine știe, poate există, așa, o lege a compensației și poate ne dă atunci când avem nevoie”.

 

Despre jucătorii care ar putea ”coborî” de la naționala mare

 

Emil Săndoi a vorbit, în conferința de presă, și despre jucătorii convocați de selecționerul naționalei mari, Edward Iordănescu, pentru meciurile cu Andorra și Belarus și care sunt eligibili pentru reprezentativa U21.

© Vali MACREA

”Mai sunt două luni de zile, ținem permanent legătura cu jucătorii, îi urmărim în partidele pe care le dispută în campionat, le ținem pumnii de fiecare dată, ne dorim să aibă evoluții bune și ni-i dorim pe toți sănătoși până la finalul campionatului. (...)

Ne-ntâlnim în fiecare zi cu Edy (n.a. Iordănescuu) și discutăm, vom vedea ce va fi până atunci. E clar că noi ne dorim să avem toți jucătorii, cei care se încadrează, să-i avem la acțiune, la turneul final din luna iunie. Acum, ne dorim ca și echipa națională, la fel cum s-a întâmplat la ultimul meci (n.a. 2-0 în Andorra) să aibă rezultate foarte bune, le urăm multă, multă baftă și le ținem pumnii de fiecare dată”, a mai spus Săndoi.

 

Impresionat de atmosfera de pe ”Municipal”! ”Au fost magnifici!”

 

Selecționerul reprezentativei U21 a fost încântat de manifestările celor peste 10.000 de suporteri, marți seara, în tribunele ”Municipalului”.

”Aș vrea să mulțumesc din suflet tuturor persoanelor care au fost prezente la stadion pentru că eu cred că orice antrenor, orice jucător își dorește să aibă o asemenea atmosferă în tribune. Pentru că efectiv toți spectatorii de astăzi au fost magnifici. Toată lumea își dorește asta, civilizat, au încurajat echipa și în momentele grele, au simțit și când echipa trece și prin momente mai grele și au știut să fie alături de echipă, i-am simțit pe toți cei care au fost în tribună alături de noi și e important că aceste simțăminte jucătorii le-au încercat, chiar vorbeam cu ei în vestiar și erau foarte mulțumiți și foarte bucuroși de atitudinea pe care a avut-o publicul din această seară. Un stadion superb, un public superb și cred că nici băieții noștri, astă-seară, nu au dezamăgit”, a concluzionat Săndoi.

 







comentarii
1 comentarii

Emil Sandoi tu la ce meci te-ai uitat ca la asta nu!!!!Ne-au ascuns mingea nemtii in repriza 2 singurul adversar al lor cu care au avut de furca a fost gazonul execrabil pt un meci international.Aloo Primaria Sibiu de ce dati 2650 ron pe zi pt un asemenea gazon ca de maidan?Tot deauna infrastructura si organizarea lasa de dorit noroc cu sibienii care sunt oameni faini si civilizati si mari iubitori de fotbal .Cei care conduc sunt in schimb niste golani si hoti care fura prin toate mijloacel posibile.
Madam Fritz
30.03.2023 10:15
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA