Tribuna
S-a ”rupt” și Antoche. Baba Alhassan a venit accidentat din vacanță...
Ovidiu BOICA
1255 vizualizari
S-a ”rupt” și Antoche. Baba Alhassan a venit accidentat din vacanță...
© sportpictures.eu
Măldărășanu nu-i va putea folosi pe Baba Alhassan, Saeed Issah și Ionuț Stoica, iar Paul Antoche e indisponibil pentru meciul cu FCSB.

 

 

Măldărășanu a vorbit și despre absențele din lot pentru meciul cu FCSB. Pe lângă Ionuț Stoica, fundașl urmând să mai absenteze alte câteva săptămâni, mai sunt suspendatul Saeed Issah, dar și celălalt ghanez din lot, Baba Alhassan, despre care tehnicianul ”alb-roșilor” spune că s-ar fi ”rupt” în urma unui meci, în vacanță.

Lor li se alătură Paul Antoche, care s-a accidentat în ultimele zile, dar care totuși ar putea fi în lot pentru partida cu FCSB.

Măldărășanu compară situația cu cea din meciul cu Unirea Slobozia, din sezonul precedent, când a pierdut patru jucători deodată.

”Cât mi-am dorit - și de-a lungul carierei am reușit destul de bine - să gestionez, să zicem, din punct de vedere al pregătirii, împreună cu staff-ul, problema cu accidentările... Mi-aduc aminte, și în Liga 2 au venit (n.a.a accidentările) așa, bumerang, la Slobozia, cu trei jucători pierduți în prima repriză, plus unul în a doua repriză, am pierdut patru jucători într-un singur meci. Acum, la fel, este o situație puțin complicată pentru noi. (...) Din păcate, a apărut și această problemă cu Antoche, este indisponibil, vedem la ora jocului ce se va-ntâmpla. (...) Îl avem și pe Stoica, știți foarte bine că e accidentat și probabil va mai sta o lună, pe Baba (n.a. Alhassan), care a venit din vacanță cu o fractură în urma unui joc de fotbal, asta spune el. Saeed e suspendat, iar acum a apărut și această indisponibilitate a lui «Anto». Da, suferim la nivel de lot, dar am încredere în toți ceilalți că vor da totul și nu neapărat pentru că avem indisponibili, ci pentru că începe campionatul și chiar avem în față o echipă puternică și cu siguranță trebuie să ne autodepășim”, a mai spus Măldărășanu.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA