Tribuna
PNL
Ruben Albes s-a îndrăgostit de Sibiu, dar nu ar spune ”Nu” unei noi provocări
b.o.n.
1235 vizualizari
Ruben Albes s-a îndrăgostit de Sibiu, dar nu ar spune ”Nu” unei noi provocări
© sportpictures.eu
Antrenorul echipei FC Hermannstadt a acordat un interviu publicației spaniole ”La Voz de Galicia”. ”Este un oraş foarte frumos, de origine germană”, a declarat Albes despre Sibiu. Ibericul n-ar sta prea mult pe gânduri dacăva primi o ofertă mai bună decât cea de la FC Hermnnstadt. ”Antrenorii poartă pasiunea în valiză”, spune Albes.

 

Ruben Albes a apărut recent în ”La Voz de Galicia”, o publicație din Spania căreia i-a acordat un interviu. Tehnicianul iberic a vorbit despre modul în care a ajuns pe banca echipei de pe ”Municipal”, despre Sibiu, dar și despre ce ar face în cazul în care ar primi o ofertă de la altă echipă.

"Căutau un tânăr antrenor, cu potenţial,  pentru o ligă atât de dificilă. Ne-am întâlnit, am discutat cu ei, am ajuns la un acord şi am mers mai departe. Ori de câte ori pleci în străinătate este dificil. Mai ales într-o ligă precum cea din România, unde sunt foarte puţini antrenori străini, este oarecum un circuit închis al acestora, iar peste toţi, cel mai tânăr antrenor din ligă. Pentru început, ne-a făcut acomodarea dificilă, pentru că toată lumea ne privea cu scepticism", a declarat ăentru ”La Voz de Galicia” cel poreclit ”Julio Iglesias” la momentul venirii la Sibiu pentru felul elegant în care se îmbracă.

Ruben Albes a debutat cu o înfrângere la scor, la FC Hermannstadt, 4-1 cu FC Viitorul, urmată de un alt eșec, 1-0 pe teren propriu cu Academica Clinceni. Apoi FC Hermannstadt a început să obțină rezultate tot mai bune, iar în prezent, cu Ruben Albes pe bancă, palmaresul ”alb-roșilor” este de 7 victorii, 6 remize și 5 înfrângeri, 25 de goluri marcate și unul mai multe primite în 18 partide.

"Nu a fost deloc uşor, dar ne-am salvat mai rapid decât ne-am fi aşteptat. În ultimele șapte runde, am făcut cinci victorii şi două remize şi am terminat pe locul 8, cel mai bun din istoria clubului. În actualul sezon, ne continuăm forma bună. În primele 7 runde am pierdut doar în faţa celor de la CFR Cluj, cea mai puternică echipă din ţară, şi suntem în această pauză competiţională la mijlocul clasamentului", a adăugat Albes, conform telekomsport.ro.

FC Hermannstadt este prima echipă din primul eșalon pe care o pregătește Ruben Albes. Absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Ştiinţe Sportive, cu un master în pregătirea fizică la Federaţia Regală Spaniolă de Fotbal, Albes avea în Curicullum Vitae, la momentul sosirii la Sibiu, echipele Novelda, Eldense, Valladolid B, Celta Vigo B şi UCAM Murcia, toate din Spania.

Ruben Albes a recunoscut că s-a îndrăgostit de orașul de pe malurile Cibinului, dar a lăsat să se înțeleagă că nu ar spune ”Nu” unei noi provocări dacă propunerea va fi una mai mare decât cea actuală.

"Este un oraş foarte frumos, de origine germană. Oamenii sunt dedicaţi şi da, este mai frig decât în Galicia, dar este foarte bun de locuit şi ne simţim foarte confortabil. Antrenorii poartă pasiunea în valiză şi este vorba de a găsi un loc unde să fii iubit, apreciat. Vom vedea ce posibilităţi sunt şi apoi vom decide", a mai spus Ruben Albes.

 

 

comentarii
2 comentarii

Un aburit de spaniol cum sunt majoritatea. Minciuni cât China!!!
Yo
17.11.2020 14:31
PĂCAT CĂ JUCĂTORII NU ÎNȚELEG JOCUL DE FOTBAL. SUNT MAI MICI ÎN GÂNDIRE PE TEREN.
YO
22.11.2020 06:28
Din aceeasi categorie
Forumul German

PSD Sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia