Tribuna
Jidvei
Ruben Albes, după victoria cu Chindia: ”Cea mai importantă a fost schimbarea de mentalitate”
Ovidiu BOICA
991 vizualizari
Ruben Albes, după victoria cu Chindia: ”Cea mai importantă a fost schimbarea de mentalitate”
© antenasport.ro

Ruben Albes, antrenorul principal al echipei sibiene, a declarat, la finalul meciului de la Ploiești, câștigat cu 1-0 în fața Chindiei Tîrgoviște, că este mulțumit atât de victorie, câtși de faptul că jucătorii săi au acum o altă mentalitate. Albes a mai spus că nu se poate pronunța asupra fazei de la penaltiul acordat în urma unui duel Martac - Jo Santos.

"Cea mai importantă a fost schimbarea de mentalitate, să ne simțim câștigători. Să gândim că ieșim pe teren ca să câștigăm. Nu știu dacă a fost penalti, nu am văzut, eram departe. Când aperi stema unui club, a unui oraș, am încredere în băieți, în munca pe care o facem. Presiunea face parte din munca noastră, mai avem mult de muncit pentru a reuși să ne salvăm și să rămânem umili", a spus tehnicianul la flash-interviul de după partida de pe ”Ilie Oană”.

Ibericul l-a lăudat pe autorul unuicului gol cu Chindia, Romario Pires, și a vorbit totodată despre adversarul din următorul meci, cel cu FC Voluntari: "(n.a. Pires) Are multă încredere. Sunt mulți specialișt în echipă, însă el are un nivel de încredere foarte mare, a mai marcat săptămâna asta și are și personalitate. E un drum dificil, știm că avem un calendar cu 5 meciuri acasă și două afară, dar ne gândim să câștigăm. Următorul rival va fi dificil, îl admir, însă mergem să câștigăm. Îmi place echipa mea mult, mă bucur de ea, e o echipă profesionistă, se antrenează foarte bine, toți sunt uniți".

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia