Tribuna
SEVIS
Ruben Albes, după plecarea de la FC Hermannstadt: ”Primirea de care am avut parte în România n-a fost cea mai ușoară pentru mine!” Despre relația cu Anamaria Prodan: ”Am discutat doar despre fotbal, atât!”
b.o.n.
957 vizualizari
Ruben Albes, după plecarea de la FC Hermannstadt: ”Primirea de care am avut parte în România n-a fost cea mai ușoară pentru mine!” Despre relația cu Anamaria Prodan: ”Am discutat doar despre fotbal, atât!”
© sportpictures.eu
Ibericul Ruben Albes, fostul tehnician al echipei sibiene, a declarat, zilele trecute, într-un interviu acordat sport.ro, că n-a avut parte de o primire călduroasă în momentul în care a fost adus la FC Hermannstadt de Anamaria Prodan. E a povestit și despre relația pe care a avut-o cu sexy-impresara.

 

Ruben Albes a vorbit pentru sport.ro despre experiența avută în România, la FC Hermannstadt, despre relația cu impresarul Anamaria Prodan, cea care l-a adus la Sibiu, și despre porecla pe care a primit-o, ”Enrique Iglesia”, pentru că a apărut la primele meciuri descheiat la 3 nasturi de la cămașă, la fel ca celebrul cântăreț.

”Primirea de care am avut parte n-a fost cea mai ușoară pentru mine, ca să fiu sincer. A trebuit să luptăm (n.a. împreună cu Ivan Cabezudo, antrenorul secund, și Toni Madrigal, preparatorul fizic) mult pentru a fi respectați. Ca antrenor, sunt mereu concentrat pe jucătorii mei și pe echipă. Prietenii au aflat și ei de felul în care se discută în România despre mine, așa că acum îmi fac tot felul de glume când mă văd în cămașă”, a declarat Albes în momentul în care a fost întrebat dacă i s-a părut amuzant sau l-a deranjat că a fost poreclit ”Enrique Iglesias”.

 

Cred că am demonstrat că sunt antrenori tineri bine pregătiți și cu talent pentru meseria asta. Sunt mulți antrenori mari în România, dar nivelul profesional al cuiva nu depinde neapărat de vârstă. Mereu încerc să discut cu oamenii din România pentru a încerca să cunosc mai bine mentalitatea, cultura, tradițiile. Așa pot să antrenez mai bine!

                                                                                                              Ruben Albes

 

”Ce nu mi-a plăcut a fost că uneori s-a vorbit de chestii din afara terenului mai mult decât de ceea ce s-a întâmplat pe gazon. Lucrurile de genul ăsta împiedică o creștere a fotbalului, să știți”, a mai spus tehnicianul de 36 de ani.

Despre relația cu Anamaria Prodan, ibericul s-a rezumat să spună că discuțiile cu aceasta s-au referit strict la fotbal: ”Sunt un bărbat și un antrenor care poate privi pe oricine în ochi spunând adevărul. Cu ea am discutat doar despre fotbal, atât”.

Ruben Albes a vorbit și despre relația cu suporterii Sibiului, spunând că i-a simțit mereu aproape, mulțumindu-le pentru sprijinul acordat.

”Suporterii sunt cea mai importantă parte a fiecărui club, iar fanii Sibiului sunt fideli, cu personalitate, cu mândrie. Am simțit o mare conexiune cu ei pentru că și eu dau mare importanță acestor valori. Le mulțumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-au arătat”, a spus Albes.

Ruben Albes a spus despre perioada petrecută la FC Hermannstadt că i-a plăcut felul în care au evoluat sibienii: ”A fost un succes pentru toți cei care au fost la echipă campionatul trecut. Mai mult decât rezultatele, mi-a plăcut felul în care le-am obținut. Am jucat fotbalul nostru. Nimeni nu a crezut că Hermannstadt poate juca un fotbal frumos!”

 

”Iubesc fotbalul și profit de perioada asta ca să evoluez”

 

Ruben Albes a dezvăluit ce face după ce a plecat de la FC Hermannstadt și nu a exclus o revenire în Liga 1.

”Sunt entuziasmat de meseria mea, mă pregătesc pentru noi provocări. Iubesc fotbalul și profit de perioada asta ca să evoluez. Analizez meciuri, mă uit la echipe cu stiluri interesante, caut să-mi îmbunătățesc metodele și stilul. Staff-ul meu și cu mine urmărim încă jocurile din Liga 1, pe toate chiar! Sigur, ne uităm și la campionatul spaniol, la tot ce prindem. Sibiul a fost o experiență frumoasă pentru mine, sunt foarte atașat de oraș și de club și susțin echipa de la distanță. (...) A fost un mare succes pentru mine! Cred că ne-am lăsat identitatea fotbalistică acolo (n.a. în Liga 1) și asta mă face foarte fericit. Îmi place nivelul sportiv al campionatului, pasiunea oamenilor pentru fotbal. Jucătorii români au potențial și o mare capacitate de progres”, a adăugat Albes.

 

Aș vrea un proiect serios, în care să crească și clubul, să cresc și eu. Vreau un proiect profesionist care să-mi permită să îmi fac treaba într-un mod profesionist. Asta îmi doresc!”.

                                                                                                              Ruben Albes

 

Trebuie să fi profesionist, să respecți identitatea de joc, să te adaptezi la fotbalul din România și să iei decizii bune. Aș vrea să le mulțumesc fanilor de la Sibiu, așa cum au făcut-o și ei atunci când am plecat. Și-au susținut mereu echipa până la capăt, asta îi face speciali!

                                                                                                              Ruben Albes

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia