Tribuna
Sevis
Rosol - Djere, meci de Grand Slam în sferturi, la Sibiu Open
Ovidiu BOICA
1148 vizualizari
Rosol - Djere, meci de Grand Slam în sferturi, la Sibiu Open
Capul de afiș al sferturilor de finală, la Sibiu Open, este meciul dintre Laslo Djere, principalul favorit, care ocupă cel mai înalt loc în clasamentul ATP dintre jucătorii prezenți la acest turneu (86) - care are până acum 6 participări la Grand Slam-uri - și Lukas Rosol. Acesta din urmă are în palmares peste 30 de Grand Slam-uri și este campion mondial cu echipa Cehiei în Cupa Davis. Cei doi se vor întâlni de la ora 14:00 pe terenul central al Tenis Club Pamira.
 
În celelalte sferturi de finală, Jelle Sels, jucător venit din calificări, dă piept cu spaniolul Javier Barranco Cosano, apărut pe tabloul principal din postura de lucky loser. Spaniolul Pedro Martinez, favorit 7, îl întâlnește azi pe portughezul Pedro Sousa, favorit 3. Cel de-al patrulea sfert de finală îi pune față în față pe polonezul Kamil Majchrzak și pe Dragoș Dima, jucător venit tot din calificări. Majchrzak este un adevărat nemesis pentru jucătorii români în ultima săptămână. Polonezul a jucat împotriva României în Cupa Davis, a pierdut în fața lui Marius Copil dar l-a învins în meciul decisiv pe Adrian Ungur și a adus victoria țării sale. Dima are astăzi ocazia să răzbune România și să se califice în semifinalele celui mai important turneu de tenis din România.

Mâine, semifinalele turneului vor începe la ora 12:30 și vor fi urmate de finala turneului de dublu. Biletele pentru ultimele faze ale competiției costă 20 de lei pentru ziua de sâmbătă și 40 de lei pentru duminică și pot fi cumpărate de la recepția Tenis Club Pamira, pe str. Calea Șurii Mici, nr. 39.
 
Surprize, surprize...
Patru dintre favoriți au părăsit deja competiția de simplu la Sibiu Open. Favoritul 2, austriacul Dennis Novak, a fost scos chiar din primul tur de Dragoș Dima, intrat pe tablou cu un wild-card, într-un meci excepțional făcut de jucătorul român, încheiat cu scorul de 6-2, 6-1.

Favoritul 3, australianul Marc Polmans, a fost eliminat în turul secund de polonezul Kamil Majchrzak, iar italianul Gianluigi Quinzi, favoritul 6, s-a accidentat în meciul din primul tur, împotriva lui Barranco Cosano, și a fost nevoit să se retragă inclusiv din competiția de dublu, unde făcea pereche cu campionul de la Australian Open din 2015, Simone Bolelli.
Bolelli, al 4-lea favorit, a trecut ușor în primul tur de germanul Jeremy Jahn dar a cedat în turul secund în fața lui Jelle Sels, care l-a eliminat cu 7-6, 6-3. Prin urmare, dintre favoriți se mai regăsesc pe tablou doar patru jucători, Laslo Djere, Pedro Sousa, Pedro Martinez și campionul mondial Lukas Rosol.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia