Tribuna
Ronaldo Deaconu, în echipa etapei a XII-a a Ligii 1! Medieșeanul a înscris, cu Dinamo, două goluri spectaculoase în numai 3 minute!
b.o.n.
601 vizualizari
Ronaldo Deaconu, în echipa etapei a XII-a a Ligii 1! Medieșeanul a înscris, cu Dinamo, două goluri spectaculoase în numai 3 minute!
© Vali MACREA
Mijlocașul Gazului Metan a marcat ambele goluri ale echipei sale în victoria cu Dinamo, scor 2-1. Deaconu a punctat în minutele 36 și 38 cu șuturi spectaculoase, la vinclu, din afara careului mare.

 

Ronaldo Deaconu a trecut, în meciul cu Dinamo, de la căratul pianului, pe scaunul de pianist. Înaintea jocului cu formația din Ștefan cel Mare, mijlocașul era cel mai bun pasator din Liga 1, cu cinci assist-uri. Vineri seara, pe arena de pe malul Tîrnavei Mari, Deaconu și-a trecut în cont o ”dublă” în mai puțin de 120 de secunde, cele două goluri fiind unul mai frumos decât altul. Mai întâi l-a învins pe Eșanu cu un șut în vinclu de la mare distanță, apoi l-a bătut cu o boltă de pe la vreo 25 de metri. Ronaldo Deaconu a fost decisiv în meciul cu Dinamo, câștigat cu 2-1, iar Liga Profesionistă de Fotbal l-a inclus în echipa ideală a etapei a XII-a a Ligii 1. Cu cele două goluri, mijlocașul de 24 de ani al Gazului a ajuns la 15 reușite, dintre care 11 cu șuturi din afara careului mare.

Echipa etapei a XII-a a Ligii 1 e dominată de jucătorii de la Universitatea Craiova după victoria cu 5-0 în fața ”lanternei” Academica Clinceni.

Antrenorul etapei a fost desemnat Liviu Ciobotariu (FC Voluntari), după succesul ilfovenilor la Sf. Gheorghe, pe noua arenă a lui Sepsi (2-1). Voluntariul are și ea doi jucători în echipa etapei a XII-a, la fel ca Rapidul și FCSB.

Componența echipei etapei a XII-a a Ligii 1 și caracterizările făcute pe lpf.ro jucătorilor și lui Ciobotariu, în cele ce urmează:

Portar

MIHAI POPA (FC Voluntari / 21 de ani) - A apărat un penalti şi a avut alte câteva intervenţii prin care a contribuit la succesul reuşit de ilfoveni la Sf. Gheorghe.

Fundași

MIHAI CĂPĂȚÎNĂ (Universitatea Craiova / 25 de ani) - Utilizat ca fundaş dreapta, a urcat în dese rânduri în atac, iar la una dintre fazele ofensive a reuşit să-i paseze decisiv lui Ivan.

CRISTIAN SĂPUNARU (Rapid / 37 de ani) - Evoluţie fără greşeală în centrul defensivei giuleştenilor. Experienţa sa este marele avantaj al Rapidului din acest sezon.

ANDREI MIRON (FCSB / 27 de ani) - Prezenţa sa în centrul defensivei dă încredere echipei. Şi-a trecut în cont şi o pasă decisivă.

NICUȘOR BANCU (Universitatea Craiova / 29 de ani) - Căpitanul a înscris pentru prima dată în acest sezon. A fost al 21-lea gol marcat în cele 224 de meciuri jucate în Liga 1 în tricoul ”alb-albaştrilor”.

Mijlocași

VADIM RAȚĂ (FC Voluntari / 28 de ani) - Mijlocaşul grupării din Voluntari se lipeşte tot mai mult de gol, reuşita din aceeastă etapă fiind a patra în ediţia curentă.

DAN NISTOR (Universitatea Craiova / 33 de ani) - A deschis drumul Universităţii spre un nou succes clar, al patrulea din acest campionat la cel puţin două goluri diferenţă.

RONALDO DEACONU (Gaz Metan / 24 de ani) - A înscris două goluri spectaculoase, printre cele mai frumoase din ediţia curentă, şi a ajuns la 15 reuşite în Liga 1, dintre care 11 din afara careului mare.

Atacanți

ANDREI IVAN (Universitatea Craiova / 24 de ani) - Evoluţie încântătoare! A înscris un gol, al 30-lea în Liga 1, şi a oferit două pase decisve.

ADRIAN BĂLAN (Rapid / 31 de ani) - Prin ”dubla” reuşită în poarta liderului CFR, Bălan a ajuns la 41 de goluri înscrise în 140 de meciuri disputate în Liga 1.

CLAUDIU KEȘERU (FCSB / 34 de ani) - Se dovedeşte a fi cel mai bun transfer făcut de ”roş-albaştri”. A scos penaltiul din care s-a deschis scorul şi a marcat golul care a închis tabela.

Antrenorul etapei

LIVIU CIOBOTARIU (FC Voluntari / 50 de ani) - Sub conducerea fostului mare fundaş, ilfovenii au ajuns la 6 victorii consecutive în Liga 1, performanţă unică în istoria clubului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Comunicat de presa
Licitatie publica

accentmedia