Tribuna
PNL
Ronaldo Deaconu, Gaz Metan: ”Începem să construim o echipă competitivă și sperăm, normal, să ajungem în play-off”.
b.o.n.
693 vizualizari
Ronaldo Deaconu, Gaz Metan: ”Începem să construim o echipă competitivă și sperăm, normal, să ajungem în play-off”.

 

Într-un interviu postat pe contul oficial de Facebook al clubului din orașul de pe malurile Tîrnavei Mari, mijlocașul Ronaldo Deaconu, al doilea golgeter al echipei, vorbește despre transferul său la Gaz Metan, colaborarea cu antrenorul Jorge Costa și felul în care s-a adaptat la noua sa echipă. Fotbalistul spune că tatăl său i-a dat prenumele de Ronaldo de la marele jucător brazilian și susține că Gazul are puterea de a se lupta și anul acetsa la play-off.

 

- Cine execută mai bine loviturile libere, tu sau Nasser Chamed?

- Consider că amândoi suntem executanți foarte buni de lovituri libere. Avem stiluri diferite. Lui îi place să dea ca și Cristiano Ronaldo, eu dau mai mult efect mingii. Îmi e greu să spun, și el a dat multe goluri din lovituri libere, am dat și eu sezonul acesta. Suntem acolo!

 

- Ce jucător te-a impresionat de la Gaz Metan?

- ”Dumi” (n.a. Cardoso) cred că este un fotbalist excepțional. Bine, toți jucătorii din lot au valoare, însă ”Dumi” se vede că vine de la un nivel foarte mare și are reale calități.

 

- Ai o echipă la care visezi să joci într-o vreme?

- Cu toții, când ne apucăm de fotbal, visăm să ajungem la echipe foarte mari. Visul meu ar fi să ajung la Real Madrid.

 

- Ce ai găsit la Mediaș, ce te-a transformat într-un jucător atât de important pentru echipă?

- În primul rând încrederea care mi s-a acordat, de la domnul președinte (n.a. Valentin Iordănescu), de la Mister (n.a. Jorge Costa) și de la coechipieri. Asta m-a ajutat, mă face să muncesc și dă dau înapoi încrederea acordată.

 

- Ți-a fost greu să te adaptezi la Mediaș?

- Nu, este un oraș propice fotbalului pentru că nu sunt foarte multe distracții și te poți focusa numai pe ce ai de făcut.

 

- Care e motivația ta cea mai mare de la Mediaș?

- Vreau să răsplătesc încorderea acordată de către domnul președinte, de către staff și restul jucătorilor.

 

- Cum este să îl ai antrenor pe Jorge Costa?

- Este ceva incredibil! Am mai avut antrenori care, în trecut, au activat, în trecut, la un nivel foarte înalt, Roy Makaay, Kluivert, însă și ”mister” (n.a. Jorge Costa) este un câștigător de Champions League, de Europa League și este ceva incredibil să mă poată antrena.

 

- Crezi că veți ocupa un loc de play-off și anul acesta?

- Noi începem să construim o echipă competitivă, se vede de la meci la meci că am crescut în joc, am reușit să aducem puncte în ultimele etape și sperăm, normal, să ajungem în play-off.

 

- Câte puncte crezi că veți putea obține în următoarele 3 etape?

- ”Mister” ne spune mereu că noi mergem la victorie indiferent cu cine jucăm, s-a văzut și cu CFR-ul că nu ne-a fost frică. Sperăm să obținem maximum din fiecare meci.

 

- De unde vine prenumele de Ronaldo?

- Tata mi-a pus numele, de la brazilianul Ronaldo. L-a plăcut foarte mult de pe vremea când el era încă un jucător tânăr și a văzut că o să ajungă mare. Și-a dorit ca eu să îi port numele și să o iau pe drumul ăsta.

 

- La ce club te-ai vedea jucând? Unde ți-ai dori să joci în viitorul apropiat?

- Deocamdată nu mă gândesc la alte cluburi, mă gândesc numai la Gaz Metan și la ce am de făcut aici pentru că sunt venit de puțin timp și mai am multe de arătat.

 

- Cum îți vezi viitorul în tricoul Gazului Metan?

- Sper să devin un jucător cât mai important echipei, vreau să ajut la fiecare meci prin pase de gol, goluri, tot ce poate fi util echipei, să obținem rezultate cât mai bune pentru a ne atinge obiectivul.

 

- Ce îți place cel mai mult în Mediaș? De ce Gaz Metan?

- Eu am venit din București, sunt - să zic așa - obișnuit cu aglomerația. Mi-a plăcut aici că te poți mișca foarte repede, oameni foarte calzi în oraș, toată lumea m-a primit foarte bine, inclusiv oamenii din afara echipei. Asta mi-a plăcut cel mai mult.

 

- De ce joci cu numărul 13 pe tricou?

- 13 e ziua mea de naștere.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

PSD Sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia