Tribuna
România, surclasată de Polonia în preliminariile EURO! Sibianul Tohătan, printre cei mai buni marcatori din rândul ”tricolorilor”! Urmează campioana mondială!
b.o.n.
597 vizualizari
România, surclasată de Polonia în preliminariile EURO! Sibianul Tohătan, printre cei mai buni marcatori din rândul ”tricolorilor”! Urmează campioana mondială!

 

Naţionala masculină de baschet a României a fost învinsă, astăzi, la Valencia, de reprezentativa Poloniei, la o diferență de 30 de puncte, scor 91-61, în al treilea meci din grupa A preliminară a EuroBasket 2022. La pauza mare, leșii aveau dela un avantaj de peste 20 de puncte (45-24).
Cel mai bun marcator al selecționatei României a fost Richard, cu 14 puncte, urmat de Vîrnă (11) și de jucătorul echipei sibiene BC CSU, Lucas Tohătan (10 puncte). Pentru ”tricolori” au mai înscris Popa (9 puncte), Căţe (7), Uţă (6), Berceanu și Grasu (câte două). Cel mai bun marcator al meciului de la Valencia a fost Sokolowski (17 puncte).
Şase jucători şi un membru al staff-ului tehnic nu au putut ajuta echipa României la acest turneu, având testări pozitive, depistatate înaintea plecării sau la Valencia, conform news.ro.
După trei etape, România rămâne fără victorie, fiind pe ultimul loc în clasamentul grupei.
România va juca următorul meci tot la Valencia, luni, 30 noiembrie, cu campioana mondială en-titre Spania, în timp ce Polonia se va confrunta cu Israel.
Turneul, numit ”bulă epidemiologică” de către FIBA, a programat etapele a III-a și a IV-a din grupa A. Următoarele etape vor avea loc, cel mai probabil în acelaşi sistem, în februarie 2021.
Primele trei clasate din fiecare grupă se califică la turneul final.
Turneul final a fost amânat un an din cauza pandemiei, urmând să se desfăşoare în vara anului 2022.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia