FITS 2024
Tribuna
Rocadă la vârf în Seria Sibiu pe ultima sută de metri. Miercurea Sibiului promovează după ce Gloria Păuca pierde în ultima etapă cu CS Săliște
Ovidiu BOICA
1534 vizualizari
Rocadă la vârf în Seria Sibiu pe ultima sută de metri. Miercurea Sibiului promovează după ce Gloria Păuca pierde în ultima etapă cu CS Săliște
Echipa lui Vasile Sabău a câștigat seria sibiană a celui de-al doilea eșalon județean după ce a câștigat acasă cu Gloria Loamneș, iar formația din Păuca a cedat cu 2-1 la Orlat.

 

AFC Miercurea Sibiului 2021 este noua campioană în Seria Sibiu a Ligii a V-a, echipa pregătită de Vasile Sabău obținându-și dreptul de a juca în sezonul viitor în Liga a IV-a. Miercurienii au câștigat în ultima etapă cu 5-2, pe teren propriu, cu Gloria Loamneș, în ultima etapă a play-off-ului, însă un nou succes, al zecelea din tot atâtea posibile, nu le era de ajuns celor din Miercurea Sibiului, care aveau nevoie și ca Gloria Păuca, liderul la zi, să piardă meciul cu CS Săliște, disputat la Orlat. Ceea ce s-a și întâmplat, astfel că primele două clasate au făcut rocada în fruntea clasamentului.

AFC Miercurea Sibiului intrase în play-off de pe locul al treilea, cu 34 de puncte, la nouă lungimi în spatele liderului, Gloria Păuca, dar a avut un parcurs fără cusur în partea a doua a sezonului, reușind în cele din urmă să câștige seria și să intre în posesia trofeului și a medaliilor de campioni.

”Este încununarea unui sezon foarte bun. După ce, în prima parte a campionatului, am pierdut patru meciuri și pe unul l-am terminat la egalitate, în play-off am ținut-o din victorie în victorie. Acum sărbătorim această performanță, iar în zilele următoare vom lua o decizie în privința a ceea ce vom face în sezonul următor. Felicitări tuturor miercurenilor pentru această performanță, mulțumiri tuturor celor care ne-au fost alături și ne propunem să facem lucruri frumoase și în viitor”, a declarat Marius Șoaită, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei din Miercurea Sibiului.

Miercurenii au primit trofeul de campioni ai Seriei Sibiu a Ligii a V-a și medaliile de campioni din partea președintelui Asociației Județene de Fotbal, Ioan Duma.

Lotul echipei AFC Miercurea Sibiului 2021 este alcătuit din Ionuț Mihăilescu, Daniel Joarză - Marius Șoaită, Marius Vesa, Adrian Mihăilescu, Ovidiu Cotor, Cristian Roșca, Ilie Pîsu, Cătălin

Drăgan, Ioan Dragomir, Adrian Jugastru, Marius Carată, Raul Vasiu, Adrian Goageș, Mihai Docolin, Adrian Doștețan, Nicolae Gaja, Ionuț Mihaiu, Lucian Miuță, Marian Murdășanu, Dorin Mirca, Radu Suciu, Răzvan Stănuș, Iulian Stoian, Cristian Suciu, Petru Ursu, Adrian Macarie, Nicolae Zsigmond și Mihai Keiser. Antrenori: Vasile Sabău și Sergiu Fălămaș.

 

LIGA A V-A SIBIU, PLAY-OFF, ETAPA A X-A

Duminică, 9 iunie

CS Săliște 2012 - Gloria Păuca 2-1

AFC Miercurea Sibiului - Gloria Loamneș 5-2

AFC Gura Râului - Silvatex Orlat 2-0

.

 

LIGA A V-A SIBIU, PLAY-OUT, ETAPA A X-A

Duminică, 9 iunie

Recolta Apoldu de Jos - Oltul Turnu  Roșu 5-1

Vulturul Poplaca 2017 - Cibinul Cristian 2-4

Corsav Veștem - ACS Nocrich 5-1

ACS Chirpăr - Unirea Ocna Sibiului 5-2

AS Armata Sibiu - Progresul Bogatu 4-0

ACS Vurpăr a stat.

.

ETAPA A XI-A, DUMINICĂ, 16 IUNIE, ORA 11:00

Cibinul Cristian - ACS Vurpăr

ACS Nocrich - Vulturul Poplaca 2017

Progresul Bogatu - Corsav Veștem

Oltul Turnu Roșu - AS Armata Sibiu

Unirea Ocna Sibiului - Recolta Apoldu de Jos

ACS Chirpăr stă.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica