Tribuna
Robert Popa a văzut alt meci: ”Ca și calitate, suntem peste ei!” Ce l-a deranjat pe portarul Craiovei lui Mititelu...
Ovidiu BOICA
902 vizualizari
Robert Popa a văzut alt meci: ”Ca și calitate, suntem peste ei!” Ce l-a deranjat pe portarul Craiovei lui Mititelu...
© Vali MACREA

 

Goal-keeper-ul naționalei U20 a României a apărut la conferința de presă de după înfrângerea cu reprezentativa similară a Germaniei frustrat vizibil iritat ce a primit gol în cel de-al treilea minut al prelungirilor. Popa e de părere că raportul ocaziilor cu adevărat periculoase a fost în favoarea ”tricolorilor” și că diferența a fost făcută de omogenitatea lotului.

”A fost un meci... Eu zic că n-a fost așa cum a părut, așa de greu. Noi, ca și calitate, suntem peste ei, vorbind individual. Ei (n.a. nemții) au anumite automatisme puse la punct, față de noi, pentru că și la echipele de club, eu zic, au aceste automatisme. Și-au creat foarte multă, cum să zic, superioritate pe margini, au venit foarte mult cu centrări. La noi, este greu când majoritatea echipelor de Liga 2 și Liga 1 (n.a. Superligă) joacă mingea a doua, contraatac și se apără tot meciul... Este greu ca, în 3-4 zile, să poți face anumite automatisme la echipa națională. Toată lumea zice că dom'le, de ce nu pasăm, de ce nu începem cu o construcție de la portar... Este foarte greu, pentru că, în afară de 3-4 echipe în Liga 1 (n.a. Superligă) care să paseze și de-astea, majoritatea asta facem, fragmentăm jocul... O fază fixă, un contraatac și ne-apărăm tot meciul. Dar, eu zic că astăzi (n.a. vineri), noi am avut oportunități mai mari de a marca decât nemții. Mi-aduc aminte acum lovitura liberă (n.a. din minutul 56), am prins-o (n.a. mingea), a fost un contraatac foarte bun și Doru (n.a. Andrei), dacă nu mă-nșel, putea să fructifice faza aia. Au fost mai multe faze, dar de asta îmi aduc acum aminte”, a spus Popa în conferința de presă.

Atlfe, portarul de 20 de ani a fost recalcitrant, întrebat fiind despre duelurile echipei de pe ”Municipal”, FC Hermannstadt, cu cea a cărei poartă o apără, în Superligă, FC ”U” Craiova 1948.

Îmi pare rău, dar deocamdată nu are nicio relevanță, sunt la echipa națională. Tot ce pot spune e că am jucat jumătate de meci, în luna aprilie, jumătate de meci, când s-a accidentat în prima repriză colegul meu Gurău... Atât pot să zic, nu pot să-mi dau cu părerea. Nu prea am avut oportunitatea să joc mai multe meciuri aici (n.a. la Sibiu), cu echipa de club”, a adăugat goal-keeper-ul.  


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA