Tribuna
PNL
Restricţii de circulaţie pe perioada desfăşurării Campionatului Naţional de Viteză în Coastă la Mediaş
Restricţii de circulaţie pe perioada desfăşurării Campionatului Naţional de Viteză în Coastă la Mediaş

Primăria Municipiului Mediaş şi Federaţia Română de Automobilism Sportiv organizează cea de-a VII-a etapă din cadrul  Campionatului Naţional
de Viteză în Coastă. Evenimentul va avea loc duminică, 2 octombrie 2022, pe Hula Baznei, la  ieşirea spre Târnăveni.
În ziua desfăşurării concursului, circulaţia rutieră va fi închisă între orele 8:00 - 19:00, pe DN14A, pe sectorul de drum cuprins între strada Nucului şi intrarea în comuna Blăjel. Restricţia se va aplica pentru desfăşurarea sesiunilor de antrenament, de recunoaştere şi de concurs, cu redeschiderea parţială a circulaţiei pe acest tronson între orele 11:45 şi 12:45. Rutele ocolitoare care vor putea fi folosite de participanţii la trafic, semnalizate corespunzător, sunt str. Stadionului - Păucea - Blăjel şi retur pentru autovehiculele de până la 7,5 tone şi rutele către Sighişoara sau Blaj pentru traficul greu. De asemenea, toţi participanţii la trafic pot circula pe tronsonul cuprins între strada Nucului şi localitatea Blăjel în intervalul orar 11:45 - 12:45.    
Festivitatea de premiere a câştigătorilor celei de-a şaptea etape a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă la Mediaş va avea loc duminică, 2 octombrie, de la ora 19:00, în Piaţa Corneliu Coposu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica