Tribuna
SEVIS
Remiză pentru FC Hermannstadt la debutul lui Liviu Ciobotariu pe banca sibienilor
Ovidiu BOICA
799 vizualizari
Remiză pentru FC Hermannstadt la debutul lui Liviu Ciobotariu pe banca sibienilor

 

La două zile distanță după ce a semnat noul contract, Liviu Ciobotariu a condus de pe margine echipa sibiană la remiza cu Academic Clinceni, la Călărași. Celor două echipe nu le-au fost suficiente 90 de minute pentru a marca măcar o dată.
Sibienii au fost mai activi în debutul jocului. David Mayoral a primit în adâncime, dar nu a găsit culoar de șut și a tras în Ventura ('3). Două minute mai târziu, Sîntean a trecut de doi adversari, pe stânga, și a centrat pe colțul lung pentru Addae, al cărui ”cap” a fost reținut în doi timpi de Vâlceanu.
Portarul Clinceniului a avut o nouă intervenție la reluarea cu capul a lui Sîntean din centrarea lui Petrișor Petrescu, mijlocaș revenit la Hermannstadt după un periplu tocmai la Academica ('29).
Reacția ilfovenilor a venit târziu, de-abia cu 11 minute înainte de pauză. Cordea a centrat pe colțul lung pentru Dobrescu, acesta di urmă a recenrat și, din fața porții, Pashov a reluat alături, incomodat de Ionuț Stoica.
Două minute mai târziu, Dâlbea a scos scurt pentru Sîntean, în dreapta, care a șutat din prima, dar Vâlceanu s-a opus. Goal-keeper-ul Academicii s-a remarcat și la șutul cu pământul, de la distanță, al lui Dâlbea, căpitanul Sibiului ('37).
Clinceniul a avut un gol eronat anulat de ”centralul” Găman la semnalizarea de la margine, bulgarul Chinchukov primind în poziție regulamentară mingea, înainte de a înscrie, dar s-a considerta că era în ofsaid ('39).
În partea a doua a jocului, ilfovenii au mai echilibrat disputa, după ce, în prima repriză, Hermannstadt a avut 4-0 la șuturi pe poartă.
Sibienii puteau deschide scorul cu 12 minute înainte de final, când Gardoș a căzut ca un sac de cartofi în marginea propriului careu de 16 metri, Mayoral i-a pasat lui Adda, care însă a șutat alături, în cros.
Mayoral a fost din nou omul cu assist-ul, peste alte 4 minute, dar Karanovic a fost prea lent și Vâlceanu a reținut de la picioarele acestuia.
Ultima oportunitate de a deschide scorul a irosit-o Baba Alhassan în prelungiri, jucătorul Sibiului relând slab, în brațele lui Vâlceanu, din centrarea lui Mățel.
S-a terminat 0-0, rezultat în urma căruia FC Hermannstadt are acum 16 puncte și urcă pentru moment pe locul 13.


ACADEMICA: Vâlceanu - Pashov, Jutric, Gardoş, Dobrescu - Cascini, Ventura (Dumitriu ’65) - Cordea (Andronic ’64), Longher (Chandarov '8; Boiciuc '65), C. Tănase (Achim ’20) - Chunchukov. Antrenor: Ilie Poenaru.
FC HERMANNSTADT: Cristiano - Scarlatache (Măţel ’59), Viera, I. Stoica - P. Petrescu (Aralica ’90), Addae, Dâlbea, R. Pires, Opruț - Mayoral (Alhassan ’90), Sîntean (Karanovic ’53). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia